Tribuna/вид спорта не определен/Блоги/Vidiscope/Олександр Тингаєв дає прогноз на півфінал Бразилія - Німеччина

Олександр Тингаєв дає прогноз на півфінал Бразилія - Німеччина

На думку багатьох саме матч Бразилія - Німеччина заслуговує на статус фіналу, але двоє головних фаворити перетнулися саме на півфінальній стадії.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
8 июля 2014, 20:25

Скажу, що матч буде важкий, тому що на мій погляд, це суб’єктивна точка зору, але Бразилія от нарешті починає вкочуватися в цей мундіалевський темпоритм. Останній поєдинок із Колумбією він уже продемонстрував те, що Бразилія проти швидкісної, командної Колумбії зіграла ще швидкісніше, ще динамічніше. Всі ці сильні якості Колумбії, які були, вона продемонструвала вдвічі краще. За рахунок цього Колумбію і переграли, не давши їй продемонструвати той футбол, який вона вміє.

З Бразилією буде важко, не дивлячись на те, що не буде Неймара — це дуже велика втрата; не буде дискваліфікованого Тіагу Сілви — це проблема. Все одно мене не полишає відчуття, що збірна Бразилії — це буде дуже важко в цьому поєдинку німцям. Тому мій прогноз: нічия, додатковий час, а там не знаю.

До речі, дуже багато людей говорять що Бразилія не та, що найслабша команда за останні роки бразильська. Так, можливо це дійсно правда. Взяти, наприклад, вістря атаки — це Фред. За великим рахунком хто такий Фред, хто знає цього Фреда? Багато хто думав в Україні, це той Фред, що з Шахтаря. Це той Фред, який у Ліоні був, він не розкрився, повернувся в Бразилію, за Флуміненсе грає, він там на провідних ролях, він забиває, його в збірну взяли, але от немає цього вістря, яке було. Ромаріо, Роналду… Немає цієї зірки.

Німеччина, як на мій погляд, вона робить все від самого початку так, як вони хочуть. Вони розуміють по-своєму Йоахіма Льова. Я розумію, що він стратегічно розписав весь шлях збірної Німеччини; я розумію, що цей шлях може десь обірватися у серії пенальті, програли, все може бути у футболі, але поки що вони дотримуються цього, вони вірять в це. Мені здається, що от ця віра, якою заряджені Йоахім Льов і вся команда, вона спрацьовує на весь цей шлях і аж до фіналу, як мінімум.

Другие посты блога

Все посты