Tribuna/Авто/мото/Блоги/Vidiscope/Макс Подзігун про переможця Гран-прі Канади

Макс Подзігун про переможця Гран-прі Канади

Молодий австралієць італійського походження Дані Ріккардо приголомшив усіх своєю перемогою у Монреалі. Коментує Макс Подзігун.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
10 июня 2014, 19:43

Можна говорити, що гонка у нас була розділена на дві частини.

Перша, коли вся увага була на боротьбі мерседесів. Мерседеси змагалися між собою після першого піт-стопа. Загалом вони їхали хвіст у гриву, і майже одночасно виникли проблеми з блоком рекуперації кінетичної енергії. По суті Росберг втратив десь 160 кінських сил — це та перевага, яка є у Мерседес, яка робить сезон нецікавим; якщо її забрати, це створює таку гонку, яка була в Канаді.

Зрештою ми отримали нового переможця Гран-прі. Вперше з Іспанії дванадцятого року, коли виграв Пастор Мальдонадо, у нас новий переможець, уже сто п’ятий за всю історію Формули-1 — Даніель Ріккардо.

Я не знаю чи є у світі хтось, хто на початку сезону сказав, якщо хтось у парі Ред Бул переможе, це буде Дані Ріккардо, перша перемога буде саме у нього. Молодець австралієц. За кілька хвилин після гонки Марк Веббер у твіттері поздоровив Ріккардо. Завдяки новим моторам в новому сезоні, які менш гучні, ми чули як публіка реагує і вона у цей вікенд була фантастичною. Ми чули реакцію, як на футбольному стадіоні, на те, як виграв Дані Ріккардо. Просто вибух емоцій, реакція була неймовірна. Це нова особливість Формули-1. Мені дуже подобається як звучить юрба вболівальників у першу чергу.

Дані Ріккардо молодець, він у нас новий жест започаткував: «переможець!». Це вже не той звичний «палець», до якого хтось встиг звикнути, а комусь він вже набрид.

Себастьян Феттель, хвала йому, що він так зрадів, привітав його відразу, підняв, сказав кілька приємних слів на подіумі. Здається, що у них в команді все гаразд: немає якихось недоказаних речей, які є у команді Мерседес.

Другие посты блога

Все посты