Tribuna/Бокс/Блоги/Vidiscope/Четвертий поєдинок у профі-ринзі Олександра Усика

Четвертий поєдинок у профі-ринзі Олександра Усика

Про досвідченого суперника аргентинця Сезара Давида Кренса і перспективи Олександра Усика розповів коментатор Дмитро Лазуткін.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
31 мая 2014, 15:54
1

Кренс однозначно дуже серйозний, цікавий суперник. Ясна річ, що його найбільше досягнення — це перемога над його співвітчизником Гараєм, який був колись чемпіоном світу, але ми пам’ятаємо його, власне, найбільше, по бою з Дмитром Кучером, з українцем, який його дуже ефектно переміг.

Всі пам’ятають його ефектний нокаут, бо там вилетів за канати рингу аргентинець, але мало хто пам’ятає перебіг самого поєдинку. Так, там Дмитро вицілював, вичікував, дуже обережно боксував і чекав шансу, коли, так, можна буде влучити, але той поєдинок аргентинець проводив в доволі агресивній манері. Я згадую, скільки там джебів напропускав українець і я не можу сказати, що вони були нищівними або руйнівними, але мало приємними, як і будь-які удари, які потрапляють в обличчя людини, правильно? Навіть якщо ця людина боксер. Тому Сезар Давід буде хорошим іспитом для Усика і це перехід на новий рівень.

Це хороша перевірка, щоб через поєдинок, через два поєдинки вийти на чемпіонській бій, або принаймні виграти пояс інтерконтинентального чемпіона.

Коли як не зараз проводити багато поєдинків, стрімко стверджуватися. Він у прекрасній формі, він відчув цей профі-ринг уже поступово. Тут немає такої історії, як з Василем Ломаченком, все таки коли, можливо, кажуть, що поспішили. Не сказав би, але приводи для таких балачок з’явилися. З Усиком все послідовно, все іде степ-бай-степ, причому це правильні кроки.

Алі Башир відгукується про форму Усика дуже і дуже схвально. Він каже, що це майбутній чемпіон. Чи є у нас приводи не довіряти фахівцю такого рівня? Думаю, що немає. Окрім того в Усика прекрасна любительська база. Доволі оригінальний стиль боксу, несподівані ходи теж присутні. Він здатен мислити і ухвалювати у голові рішення, які призводять до перемоги з доволі серйозними суперниками.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты