Tribuna/Футбол/Блоги/Vidiscope/Роберто Моралес про часи Рамоса у Дніпрі

Роберто Моралес про часи Рамоса у Дніпрі

Ким був і що залишив по собі колишній наставник Дніпра Хуанде Рамос? Про це розмірковує коментатор Роберто Моралес.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
28 мая 2014, 17:59
1

Хуанде Рамос. За перші роки його роботи в Україні з нього хто тільки не знущався. Казали: хто це приїхав? Що він взагалі виграв? Хоча виграв насправді дуже багато. Врешті-решт, навіть у Англії, де він приїхав, і потім у нього склалося не все добре, але з Тоттенгемом він виграв кубок, Кубок Ліги.

В Севільї, де він зробив собі ім’я, він працював разом з одним з найкращих спортивних директорів Європи Мончі, у нього була вся підтримка, а тут навпаки. Все одно він який-не-який, але трофей виграв. За багато років для Тотенгема це був трофей! Це так про Хуанде Рамоса, який прийшов.

Що про нього потім не казали! Я вважаю, що він зробив дуже багато. Коли він приходив, то я вважав, що у нього немає жодних шансів. По-перше, це не дуже хороше середовище, внутрішньо. Всі знають, що там є така людина, як Стеценко. Якщо Мончі — це один з найкращих спортивних директорів, то Стеценко буде лідером, якогось альтернативного рейтингу, навіть потрібно подумати якого. Як правильно це назвати? Антименеджер, антигендиректор, чи як?

Рамос у цьому всьому вижив — це була перша дивина. По-друге, він був один з небагатьох у нас в чемпіонаті, хто був готовий ризикувати, під час гри змінюючи модель. Не завжди це спрацьовувало, іноді він навпаки на цьому горів, але він це робив.

У нього є недоліки, достатньо недоліків. Все одно це дуже серйозний досвід для України роботи з таким наставником. Я вважаю, він зробив багато. Можливо, він не зміг зробити цей крок ось до перемоги, взяти це чемпіонство, він зобов’язаний був його брати, не зміг. Якщо ви розходитеся з Рамосом, потрібно визнати, що він дуже-дуже багато зробив.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты