Tribuna/Футбол/Блоги/Vidiscope/Прогноз на матч испанского чемпионата Барселона - Атлетико от Роберто Моралеса

Прогноз на матч испанского чемпионата Барселона - Атлетико от Роберто Моралеса

Роберто Моралес взвесив все за и против Барселоны и Атлетико, склоняется к ничейному результату решающего матча сезона в чемпионате Испании.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
17 мая 2014, 10:41
1

Аргументи Барселони: значно більша сумарна вага їхньої індивідуальної майстерності. Це фактор, який може зіграти завжди, навіть коли команда грає дуже погано. Це історія, яка є про Барселону: вона грає погано, дуже погано, середньо погано, ще гірше, порізному. Її плюси: майстерність і домашній стадіон, інших немає, але і тільки ці два можуть вибухнути коли завгодно.

Якщо дивитися на злагодженість, на фізичну готовність, на бойові якості теж. Це ми сміємося, коли наші тренери говорять про палаючі очі. Можливо, вони мають на увазі зовсім інше — коли очі палають зранку, це інший варіант. Очі по хорошому палають у Атлетіко. У них і наставник, який може завести, але він не тільки може казати: давайте-давайте, хлопці! Він може і схему дати — цим він і відрізняється від багатьох наставників, яких ми знаємо по нашому чемпіонату.

Я підозрюю, що все ж таки може бути нічия в цьому матчі. В сезоні вони як ніколи багато грали. Мабуть доля передчувала, що Атлетіко настільки добре виступить, що вона дала нам, не як завжди, дуже багато ель-класіко, а дала найбільше матчів якраз між Атлетіко і Барселоною. Вони грали двічі на Суперкубок — 2 нічиї, грали в чемпіонаті — внічию, грали в Лізі чемпіонів — 1 нічия і перемога Атлетіко. Чому б не бути ще одній нічиїй? Ось такий варіант.

Хоча я не здивуюся, якщо Барселона, тому що вдома, тому що є Мессі, є Хаві, є Іньєста — це їхні фактори. Їхні фактори дуже розрізнені їм потрібно вірити у фарт, у подарунок долі. Атлетіко може взяти своє, саме прийти і взяти, як господар. Якщо вони десь не виснажилися фізично в попередньому турі, тому що з Малагою, на диво був бій. Атлетіко трохи втомлений, але в цілому, дуже сильний. Було б логічно, щоб він став чемпіоном. Нічия, як мінімум, і десь на цю нічию, я б поставив в такому протистоянні.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты