Tribuna/Авто/мото/Блоги/Vidiscope/Макс Подзигун: «На этой неделе проклятие Испании для Мерседес будет снято»

Макс Подзигун: «На этой неделе проклятие Испании для Мерседес будет снято»

Кто из гонщиков Мерседес фаворит в Испании? Макс Подзигун о интриге в текущем сезоне между пилотами Мерседес Росбергом и Хэмилтоном.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
8 мая 2014, 13:45

По пілотах, звісно, Льюїс Хемілтон фаворит, незважючи на те, що він ще не вигравав поулів у Іспанії. Раз було таке і то його дискваліфікували через те, що не завершив коло і не лишилося у баку зразка пального для того, щоб перевірити чи все було rаразд

Відповідно для нього і для Ніко Розберrа — це дуель один на один у кваліфікації. Вона має завершитися, на мою думку, перемогою Хемілтона, просто він у найкращій формі. Судячи із ситуації в чемпіонаті, ми бачимо на першій позиції Розберr, який трішки повільніший за Хемілтона, але якщо абстрагуватися, то перша гонка і створила цю інтригу.

Проблеми на боліді Льюїса Хемілтона змусили його наздоганяти. Якби не√цей прикрий епізод, цілком імовірно, він виграв би і перше Гран-прі. Відповідно 4 перемоги поспіль і у нас не було б жодних асоціацій, крім як з Найджелом Менселом 92-го року, коли було 5 перемог поспіль і майже вигране Гран-прі Монако. Щось було би подібне у британській пресі і стосовно Льюїса Хемілтона.

Ніко Росберr трошки менш переконливо виступав ніж Льюїс на цьому треку протягом свого часу виступів у Формулі-1. Він і напарників не так часто випереджав у кваліфікаціях на цьому треку.

Ну і, доречі, Мерседес єдина команда, пілоти якої (із топ-команд) не вигравали на цьому треку. Тому я думаю, що у ці вихідні це прокляття траси знімуть і хтось з пілотів Мерседес обов’язково переможе. Моя ставка все ж на Льюїса Хемілтона.

Другие посты блога

Все посты