Tribuna/Хоккей/Блоги/Vidiscope/Чемпионат мира по хоккею в олимпийский год — событие второстепенное

Чемпионат мира по хоккею в олимпийский год — событие второстепенное

О прогнозах на чемпионат мира по хоккею, олимпийском факторе, смене тренера сборной России мы поговорили с обозревателем Вести FM Вадимом Плачиндой.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
6 мая 2014, 17:56

Максимум форми хокеїстів європейських розрахований в олімпійський рік саме на Олімпійські ігри, на підведення до Олімпіади, на лютий фактично. Зараз якщо говорити про цей рік 2014, після Олімпіади чемпіонат світу він, по-перше. Як правило нецікавий абсолютно буває, дуже рідко буває цікавий і більшість команд до нього, як до другорядного турніру ставляться. Взагалі не секрет, що у Північній Америці навіть молодіжний чемпіонат світу викликає більше  вищому дивізіоні.

Чесно кажучи, передбачити хто стане чемпіоном світу я не ризикну. Єдине, що північноамериканські команди, як і ті команди, які формуються за рахунок легіонерів із-за океану, їм, в принципі, байдуже: у них закінчився сезон. Все залежить від тренерської роботи, підбору якихось сполучень трійок, пар захисників, від того які голкіпери приїдуть захищати.

Може бути прекрасний напад, Вашингтон не потрапив до плей-оф, тому Овечкін, можна сказати, майже на 100% приїде до Мінську і разом із ним іще кілька хороших передбачається у росіян виконавців. З новим тренером Знарком, з хорошим підбором виконавців у нападі і Семеном Варламовим, мені здається у росіян є реальний шанс реваншуватися за провалену Олімпіаду, передусім виправдатися перед своїми вболівальниками. Це саме стосується і канадців, і американців передусім, які також можуть привезти хороший склад з тих команд, які не потрапили до плей-оф. Так само і фіни, і шведи. Мені здається, чомусь, що фіни проявлять себе на цьому чемпіонаті.

Другие посты блога

Все посты