Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/Пам'ятаєте, як гравець «Норвіча» обійняв Еріксена після падіння у матчі? Тепер вони одноклубники 🥰

Пам'ятаєте, як гравець «Норвіча» обійняв Еріксена після падіння у матчі? Тепер вони одноклубники 🥰

Проте, ймовірно, ненадовго.

15 июля 2022, 18:42
1
Пам'ятаєте, як гравець «Норвіча» обійняв Еріксена після падіння у матчі? Тепер вони одноклубники 🥰

Навесні цього року Крістіан Еріксен повноцінно повернувся у футбол - приєднався до «Брентфорда», якому допоміг зберегти місце в АПЛ.

В одному з важливих матчів нижньої частини таблиці з «Норвічем» данець під час однієї з атак впав і потягнув за собою захисника «канарок» Брендона Вільямса.

Той спочатку був роздратований, але коли побачив, з ким саме зіткнувся, обійняв його.

Пізніше Вільямс пояснив свій вчинок: «Я пройшов його, і відчув, як він потягнув мене. Ми атакували, і я був дуже розлючений. Я збирався притримати його, але потім згадав, через що він пройшов, і те, що він зробив - неймовірно. Він повернувся, і це дещо особливе для нього - бути знову на полі й бути залученим до цього всього. Я відчував, що його треба обійняти».

Той сезон Брендон проводив в оренді з «Манчестер Юнайтед», до якого сьогодні офіційно доєднався Крістіан Еріксен.

Тепер вони одноклубники - але навряд чи цей статус протримається довго. Річ у тому, що тен Гаґ не бачить Вільямса у своєму складі - інсайдери повідомляють, що Брендону сказали шукати новий клуб.

У список гравців, які полетіли на турне Південно-східною Азією та Австралією, гравець також не потрапив. Однак сам він пояснив це ушкодженням.

Фото: Getty Images

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты