Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/6% на «Вільярреал». Аналітики визначили основних фаворитів на перемогу в ЛЧ

6% на «Вільярреал». Аналітики визначили основних фаворитів на перемогу в ЛЧ

Як вам такий відсоток на «Реал»? 😱

Автор — Semen Novikov 🤠
16 апреля 2022, 17:36
6% на «Вільярреал». Аналітики визначили основних фаворитів на перемогу в ЛЧ

Як вам такий відсоток на «Реал»? 😱

Аналітична компанія FiveThirtyEight визначила фаворитів на перемогу в Лізі Чемпіонів сезону 21/22. Нагадаємо, що у півфіналах зіграють «Сіті» проти «Реала» та «Ліверпуль» проти «Вільярреала».

Аналітики вважають, що фаворитами є дві англійські команди: у «Манчестер Сіті» та «Ліверпулю» по 42%. Мадридський «Реал» отримав шанс у 10% на перемогу в ЛЧ, «Вільярреал» 6%.

Цей прогноз працює наступним чином:

«В основі наших футбольних прогнозів є рейтинги SPI FiveThirtyEight, які є нашою найкращою оцінкою загальної сили команди. У нашій системі кожна команда має рейтинг атаки, який є кількістю голів, яку вона, як очікується, заб'є проти середньої команди на нейтральному полі, і рейтинг захисту, який є кількістю голів, які вона, як очікується, пропустить. Ці рейтинги, у свою чергу, складають загальний рейтинг SPI, який є відсотком доступних очок — перемога оцінюється в 3 очки, нічия — 1 очко, а поразка — 0 очок, які команда, як очікується, отримає, якщо цей матч розігрувалися знову і знову.

Маючи рейтинги будь-яких двох команд, ми можемо спроектувати результат матчу між ними у різних форматах — наприклад, матч ліги, матч удома та на виїзді чи фінал кубка, а також змоделювати цілі сезони. з ймовірністю того, що кожна команда виграє лігу, вийде до Ліги чемпіонів або перейде до нижчого дивізіону», – значиться на сайті компанії.

Джерело: fivethirtyeight

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты