Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/Кевін де Брюйне записав відео на підтримку 16-річного хлопця, який отримав травму ноги в Маріуполі

Кевін де Брюйне записав відео на підтримку 16-річного хлопця, який отримав травму ноги в Маріуполі

Він грав у футбол, коли влучила ракета.

22 марта 2022, 12:23
Кевін де Брюйне записав відео на підтримку 16-річного хлопця, який отримав травму ноги в Маріуполі

Він грав у футбол, коли влучила ракета.

Бельгійська журналістка Йоані де Рійке, яка висвітлює російську агресію проти України для бельгійського видання DeMorgen, розповіла зворушливу історію із запорізької лікарні, куди привозять тих, кого вдалося евакуювати з Маріуполя.

16-річний хлопець Давид потрапив туди із травмою ноги. «Він грав у футбол з двома друзями, коли вистрілила ракета. Один друг раптово помер, інший все ще важко поранений», – пише журналістка.

А коли Давид дізнався, що журналістка з Бельгії, то сказав, що великий фанат Кевіна де Брюйне. «Він був абсолютно в захваті, коли говорив про нього. Ми надіслали відео, і Кевін одразу відповів. Я покажу йому пізніше 😊», – зазначає де Рійке.

Сам Кевін де Брюйне, як вже було зазначено вище, записав Давидові відео. Ось що він сказав: «Привіт, Девіде, це Кевін де Брюйне. Почув, що з тобою трапилося, мені дуже шкода. Те, що відбувається там, – не добре. Сподіваюся, це невелике повідомлення тебе підбадьорить. Сподіваюся, що ти боротимешся за своє життя і що скоро тобі стане краще. І сподіваюся, що одного разу ти побачиш наживо, як я граю, і я хочу тобі показати найкращого себе».

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты