Tribuna/Гольф/Блоги/Всеукраїнська Федерація Гольфу/Українці у Світовому рейтингу WAGR

Українці у Світовому рейтингу WAGR

Кожної середи оновлюється Світовий рейтинг з гольфу серед аматорів. Цього тижня  до WAGR увійшла Софія Пилипенко - наймолодша українська спортсменка, що наразі є в списку найкращих аматорів світу.

Українці у Світовому рейтингу WAGR

Кожної середи оновлюється Світовий рейтинг з гольфу серед аматорів. Цього тижня  до WAGR увійшла Софія Пилипенко - наймолодша українська спортсменка, що наразі є в списку найкращих аматорів світу. За три роки гри в гольф, тринадцятирічна спортменка досягла високих результатів, неодноразово ставала переможницею та призеркою турнірів. 

Вперше в історії українського гольфу вітчизняний спортсмен увійшов до WAGR ТОП-500. Іван Маловичко з 2020 року входив до тисячі найкращих в світі, менше ніж за рік, він піднявся у рейтинговій таблиці до 446 позиції та опинився серед півтисячі лідерів.

На сьогодні, до WAGR входять 5 українців. Найвищу позицію займає Іван Маловичко. Також серед чоловіків до списку входить Михайло Голод - 696 місце. Він показав найбільший приріст за останнній час (+657) до рейтингу серед українців.  

Серед дівчат до списку входять:

Растворцева Ельвіра - 1283 місце

Федорович Марія - 1285 місце

Пилипенко Софія - 2963  місце

Всі 5 гольфістів є членами Національної Збірної України з гольфу, що представляють Всеукраїнську Федерацію Гольфу та України вцілому на міжнародній гольф арені.

Сподіваємося, що зовсім скоро наші очолять ТОП-100 та про українських гольфістів заговорять у всьому світі.

Другие посты блога

Все посты