Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/Букмекери: Надаль і Світоліна – фаворити «Ролан Гаррос-2018»

Букмекери: Надаль і Світоліна – фаворити «Ролан Гаррос-2018»

27 травня стартував другий в цьому сезоні турнір серії «Великого шолома» – відкритий чемпіонат Франції. Згідно з оцінкою букмекерів, головні претенденти на перемогу в одиночних розрядах змагань – Рафаель Надаль і Еліна Світоліна.

29 мая 2018, 12:23
Букмекери: Надаль і Світоліна – фаворити «Ролан Гаррос-2018»

27 травня стартував другий в цьому сезоні турнір серії «Великого шолома» – відкритий чемпіонат Франції. Згідно з оцінкою букмекерів, головні претенденти на перемогу в одиночних розрядах змагань – Рафаель Надаль і Еліна Світоліна.

 

БК William Hill оцінює шанси Рафаеля Надаля виграти «Ролан Гаррос-2018» коефіцієнтом 1,36 (ймовірність події – 74%). Іспанець може виграти відкритий чемпіонат Франції в 11-й раз. Крім того, Надаль – чинний переможець турніру.

Поставити на Александра Звєрєва можна за коефіцієнтом 8,0 (12%). 21-річний представник Німеччини встиг виграти в цьому сезоні два турніри на ґрунті (Мюнхен і Мадрид), а в Римі дійшов до фіналу, де поступився Надалю.

За 11,0 (9%) пропонується зробити ставку на Новака Джоковича або Домініка Тіма. Серб набирає форму після травм, а австрієць зміг обіграти Надаля в 1/4 фіналу турніру в Мадриді.

У жіночій частині турніру вже встигла зазнати поразки переможниця минулого року Єлена Остапенко з Латвії. Вона поступилася українській тенісистці Катерині Козловій. Фаворит, за оцінкою букмекерів, ще одна представниця України – Еліна Світоліна. Поставити на її перемогу можна за 5,5 (18%).

Імовірність того, що перемогти на турнірі зможе Сімона Халеп з Румунії, оцінюється коефіцієнтом 6,5 (15%).

Поставити на перемогу Марії Шарапової можна за 12,0 (9%). Росіянка почала набирати форму, діставшись до 1/4 фіналу в Мадриді і до півфіналу в Римі. Коефіцієнтом 13,0 (8%) оцінюються шанси Гарбінє Мугуруси, Петри Квітовою та Серени Вільямс.

Другие посты блога

Все посты