Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/«Реал Мадрид» – «Барселона». Прогноз Олександра Шуфрича

«Реал Мадрид» – «Барселона». Прогноз Олександра Шуфрича

Відомий український футбольний функціонер, віце-президент ужгородської «Говерли» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Шуфрич склав прогноз на матч-відповідь за Суперкубок Іспанії між «Реалом» і «Барселоною». Наш експерт вважає, що каталонці відзначаться щонайменше двічі в обох таймах.

16 августа 2017, 18:05
«Реал Мадрид» – «Барселона». Прогноз Олександра Шуфрича

Відомий український футбольний функціонер, віце-президент ужгородської «Говерли» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Шуфрич склав прогноз на матч-відповідь за Суперкубок Іспанії між «Реалом» і «Барселоною». Наш експерт вважає, що каталонці відзначаться щонайменше двічі в обох таймах.

Якщо відштовхнутись від першої зустрічі, особливо від підсумкового рахунку, то фаворит протистояння очевидний. Важко мадридцям випустити з рук черговий трофей. Але ми розглядаємо конкретний матч. Й тут варто, все ж таки, аналізувати не так поверхнево. Я одразу скажу, що пропоную грати на «Барселоні».

На користь цього говорить декілька аргументів. По-перше, «Барселона» не так погано виглядала у першій зустрічі. Й програш радше тренерський, аніж командний. Для мене особисто стало дивним, що контратаки «Реалу» стали такою несподіванкою для «Синьо-гранатових». По-друге, дуже багато голів на «Камп Ноу» лише дивом не відбулися у воротах «Реалу». Ну й мотивація особисто Мессі.

Роналду добряче розігрів амбіції аргентинця своїм святкуванням. У свою чергу, 10-ка «Барси» перебуває у чудовій фізичній формі. Та й гру Мессі продемонстрував на своєму, топ, рівні. Я думаю, «Барселона» в черговий раз спробує створити маленьке кубкове диво. Можливо, титул вже недосяжний та репутація каталонців також варта проявлених зусиль у лігві ворога.

Мессі спробує повернути Роналду борг й підняти свій «прапор» на «Бернабеу». Мої ставки: «індивідуальний тотал «Барселони» більше 1.5» та «Барселона» заб’є у обох таймах».

Другие посты блога

Все посты