Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/«Реал Мадрид» – «Манчестер Юнайтед». Олександра Шуфрича

«Реал Мадрид» – «Манчестер Юнайтед». Олександра Шуфрича

Відомий український футбольний функціонер, віце-президент ужгородської «Говерли» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Шуфрич склав прогноз на матч за Суперкубок УЄФА між «Реалом» і «Манчестер Юнайтед». Наш експерт вважає, що трофей дістанеться підопічним Жозе Моурінью.

8 августа 2017, 15:46
«Реал Мадрид» – «Манчестер Юнайтед». Олександра Шуфрича

Відомий український футбольний функціонер, віце-президент ужгородської «Говерли» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Шуфрич склав прогноз на матч за Суперкубок УЄФА між «Реалом» і «Манчестер Юнайтед». Наш експерт вважає, що трофей дістанеться підопічним Жозе Моурінью.

Розпочнемо й Євросезон. Так, для українського вболівальника він розпочався під час матчів відбору, але цю історію залишимо для залякування дітей. Тепер же розпочинається казка. Адже матч «Манчестер Юнайтед» – «Реал Мадрид» дарує нам занадто багато варіантів протистоянь. Моурінью – «Реал», Роналду – МЮ. Уже цього достатньо щоби підігріти інтерес до поєдинку.

Аналізуючи матч, можна передбачити обмін голами. Моурінью у своєму стилі буде грати прагматично від оборони, але мадридці це вже бачили у фіналі Ліги чемпіонів проти «Ювентуса». Лукаку, Погба та молодь МЮ також мінімум на гол мають напрацювати.

Взагалі я думаю що кубок візьмуть манкуніанці, адже їм він потрібніший. Психологічно вони його прагнутимуть сильніше, та й португальський тренер любить колекціонувати трофеї будь-якого ґатунку. Тому поставлю ще на індивідуальний тотал МЮ більше 1.5. Адже, щоб обіграти «Реал», одного голу може не вистачити.

Другие посты блога

Все посты