Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/«Арсенал» – «Челсі». Прогноз Олександра Шуфрича

«Арсенал» – «Челсі». Прогноз Олександра Шуфрича

Відомий український футбольний функціонер, віце-президент ужгородської «Говерли» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Шуфрич склав прогноз на матч за Суперкубок Англії між «Арсеналом» та «Челсі». Наш експерт вважає, що зустріч вийде результативною, а перемога дістанеться підопічним Арсена Венгера.

6 августа 2017, 10:02
«Арсенал» – «Челсі». Прогноз Олександра Шуфрича

Відомий український футбольний функціонер, віце-президент ужгородської «Говерли» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Шуфрич склав прогноз на матч за Суперкубок Англії між «Арсеналом» та «Челсі». Наш експерт вважає, що зустріч вийде результативною, а перемога дістанеться підопічним Арсена Венгера.

Вітаю всіх любителів футболу з неофіційним початком європейського сезону! Вчора німецька дуель подарувала вкрай багато позитивних ємоцій, сподіваюсь АПЛ у стороні не стоятиме. Розпочавши аналіз, відзначу, що вхідних даних не так багато в нас. Перш за все, результати минулого року. «Арсенал» провалив черговий сезон поспіль. «Челсі», навпаки, реабілітувався за провал роком раніше. Далі, робота на трансферному ринку – тут «Челсі» може записати собі в актив підписання Морати, Бакайоко. Другий зіграти в сьогоднішньому поєдинку не зможе. «Арсенал», у свою чергу, також підписав сильного форварда. Який любить і вміє забивати важливі голи. Товариські матчі значення не мають й не є інформативними – спитайте в Дортмунда.

Що ж, якщо основі сили клуби кинули на атаку, то й голів варто чекати від обох з них. На обмін голами коефіцієнт занадто низький, зате вірогідність його виграшу дуже висока. Любителям ризику запропоную дану ставку трохи ускладнити, й обирати варіант – обидві заб’ють та тотал більше 2.5. Ну, а щодо переможця, запропоную взяти варіант – обидві заб’ють та переможе «Арсенал». Три ставки, які передбачають обмін голами. Гарного Вам перегляду!

Другие посты блога

Все посты