Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/«Ювентус» – «Монако». Прогноз Максима Калиниченка

«Ювентус» – «Монако». Прогноз Максима Калиниченка

Колишній півзахисник московського «Спартака», дніпропетровського «Дніпра» і збірної України, дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Калиниченко зробив прогноз на матч «Ювентус» – «Монако». Це гра-відповідь команд в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017. Гра відбудеться у вівторок ввечері на стадіоні «Ювентус» в Турині. Наш експерт припускає, що в майбутньому матчі туринці виграють всуху.

9 мая 2017, 13:12
«Ювентус» – «Монако». Прогноз Максима Калиниченка

Колишній півзахисник московського «Спартака», дніпропетровського «Дніпра» і збірної України, дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Калиниченко зробив прогноз на матч «Ювентус» – «Монако». Це гра-відповідь команд в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017. Гра відбудеться у вівторок ввечері на стадіоні «Ювентус» в Турині. Наш експерт припускає, що в майбутньому матчі туринці виграють всуху.

Ми всі побачили гігантську перевагу «Ювентуса» в першому матчі. І не так просто пояснити, чому так вийшло. Начебто «Монако» не став раптом гірше грати. Він продовжує забивати всім суперникам у Франції по три м’ячі. Йому вже залишилося зробити декілька символічних кроків до чемпіонства. Але «Ювентус» з усіма його зірками, причому захисними, заворожує. Більший страх наганяють Буффон і Бонуччі, ніж Ігуаїн і Дібала.

Думаю, що «Юве» знову виграє всуху. Давайте згадаємо матч «Ювентуса» з «Порту». Начебто талановиті гості намагалися, але «Бьянконері» так і не дали інтризі відродитися. У «Монако» склад крутіший, ніж у «Порту», але результат не зміниться.

Ставлю на те, що «Ювентус» виграє і не пропустить.

Другие посты блога

Все посты