Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/«Реал Мадрид» – «Атлетіко» Мадрид. Прогноз Максима Калиниченка

«Реал Мадрид» – «Атлетіко» Мадрид. Прогноз Максима Калиниченка

Колишній півзахисник московського «Спартака», дніпропетровського «Дніпра» і збірної України, дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Калиниченко підготував прогноз на матч «Реал Мадрид» – «Атлетіко» Мадрид. Це перша зустріч команд в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017. Гра відбудеться у вівторок ввечері на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» в Мадриді. Наш експерт припускає, що в майбутньому матчі команди на двох заб’ють не менше трьох м’ячів.

2 мая 2017, 13:30
«Реал Мадрид» – «Атлетіко» Мадрид. Прогноз Максима Калиниченка

Колишній півзахисник московського «Спартака», дніпропетровського «Дніпра» і збірної України, дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Калиниченко підготував прогноз на матч «Реал Мадрид» – «Атлетіко» Мадрид. Це перша зустріч команд в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017. Гра відбудеться у вівторок ввечері на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» в Мадриді. Наш експерт припускає, що в майбутньому матчі команди на двох заб’ють не менше трьох м’ячів.

Мені здається, що за останній час «Атлетіко» змінився. Він уже перестав бути такою закритою командою, почав розвивати позиційну атаку. І в обороні у нього надійності поменшало, на мій погляд. Припускаю, що це протистояння мадридських клубів не буде посушливим, голи підуть з першої гри. Якщо швидкий гол буде в першій грі, то команди взагалі можуть розійтися. «Атлетіко» розуміє, що йому потрібно забивати в гостях. А рахунок 0:1 для нього буде дуже невдалим. Вдома тоді заборонено пропускати. «Реал» же зараз розлючений поразкою в «класико». Якщо ще й «Атлетіко» дербі віддати в Лізі чемпіонів – так взагалі, гасіть світло.

З настроєм проблем не буде, виконавців найвищого класу в складах обох команд – греблю гати. Тому я пропоную ставити на забиті м’ячі – «обидві команди заб’ють і тотал більше 2,5 м’яча».

Другие посты блога

Все посты