Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/Н2Нком фентезі УПЛ 2020/21. Підсумки 26 туру і сезону

Н2Нком фентезі УПЛ 2020/21. Підсумки 26 туру і сезону

Ось і все. Останній тур командного Н2Н-фентезі чемпіонату України відгримів, багатостраждальний сезон 2020/21 офіційно закрито.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
11 мая 2021, 12:19
19
Н2Нком фентезі УПЛ 2020/21. Підсумки 26 туру і сезону

Ось і все. Останній тур командного Н2Н-фентезі чемпіонату України відгримів, багатостраждальний сезон 2020/21 офіційно закрито.

В останньому турі команди встановили середні показники результативності на такому рівні: 184,9 фб - в середньому на команду; 46,2 фб - на одного гравця.

Результати останнього туру:

Ключова інтрига в боротьбі за чемпіонство була збережена - "Чорноморець" та "Зоря" зі змінним успіхом боролись із своїми суперниками, самими собою та дивним фартом (і нефартом) head-to-head.

"Чорноморець" у своєму матчі впевнено переміг "Динамо" і покладав надії на впевнену гру "Металурга" проти лідера чемпіонату.

"Металург" набрав в останньому турі найбільше фб серед усіх команд, дав непростий бій "Зорі", але "мужики" зуміли звести матч внічию і це турнірне очко стало "золотим".

Статистика туру:

447 - найрезультативнішим став матч "Зоря" - "Металург"

270 - найменш результативною виявилась гра "Шахтар" - "Трибуна"

63  - віртуальну відзнаку "Гравець туру" здобув Holda з "Маріуполя"

56 - натомість "Невдахою туру" став аргентина ("Металург")

28 - статус "Щасливця туру" здобув Корабел_79 ("Шахтар")

228 - Командою туру вдруге поспіль став "Металург"

#ЗбірнаТуру:

Претенденти на звання найкращого бомбардира турніру синхронно відзначились і забитими голами і в останньому турі сезону. 

Усього 26 гравців у сезоні відзначились 13 і більше голами впродовж 26 матчів туру:

Згідно з регламентом турніру, в разі рівної кількості забитих голів бомбардирами першість виявляється за підсумками їх очних двобоїв у чемпіонаті; якщо очних двобоїв не виявиться, або за їх підсумками буде нічия - призовий фонд поділяється між бомбардирами порівну.

Оскільки Dmitry Martynenko i Medved_Dnepr не зустрічались між собою в очних дуелях впродовж турніру, то із двадцятьма забитими м'ячами обидва поділили звання найкращого бомбардира сезону 2020/2021 в Н2Нком українській Прем'єр-лізі. Вітання обом гравцям!

Підсумкова таблиця чемпіонату:

Приємно, що чемпіонська інтрига зберігалась до останнього туру, турнірна ситуація за межами топ-3 також була щільною, і й загалом всі команди-учасниці турніру не зійшли з дистанції та нав'язували одне одному боротьбу.

"Бронзові" медалі чемпіонату здобула "Десна", змістившись на одну сходинку нижче порівняно з результатами минулого сезону.

"Срібло" в непростій боротьбі закріпив за собою "Чорноморець", який тривалий час був лідером турніру, а також на 2 позиції покращив своє становище порівняно з підсумками минулого сезону.

А чемпіоном Н2Нком української Прем'єр-ліги в сезоні 2020/21 стає "Зоря".

Вітання гравцям чемпіона: Олег Герасимов, ПалГеннадич, Наташа, Роман Фур!

Нагородження призерів:

Перед стартом турніру всі учасники сформували призовий фонд чемпіонату, який становить 11 200,0 грн.

Згідно з погодженим розподілом:

- "Зоря" отримує 45% призового фонду - 5 040 грн (по 1 260,0 грн. на учасника);

- "Чорноморець" отримує 25% призового фонду - 2 800,0 грн (по 700,0 грн. на учасника);

- "Десна" отримує 15% призового фонду - 1 680,0 грн (по 420,0 грн на учасника);

- Medved_Dnepr та Dmitry Martynenko на двох отримують 5% призового фонду - по 265,0 грн. кожен.

Окрім цього, задля збереження турнірної мотивації впродовж усього чемпіонату, в цьому сезоні введено ще одну категорію для виплати призових: 10% призового фонду отримує команда, яка за підсумками чемпіонату здобуте відзнаку "Гроза авторитетів" (найбільша кількість очок, набраних у матчах проти топ-3 чемпіонату; у разі, якщо за такими замірами буде рівна кількість очок між двома й більше командами, до розрахунку братиметься топ-4).

"Грозою авторитетів" у сезоні 2020/21 стала "Волинь", яка набрала 8 балів у матчах проти топ-3 чемпіонату.

- "Волинь" отримує 10% призового фонду - 1 120,0 грн. (по 280,0 грн на учасника).

З метою отримання коштів прошу представника кожної команди зібрати реквізити банківських карток учасників і надіслати мені або в Телеграм (@y_gusak), або тут в приватні повідомлення.

На завершення висловлюю величезну подяку моєму колезі Evg за дуже ґрунтовну допомогу в модерації цього та інших Н2Н-турнірів на Трибуні. Увесь блок статистики і підрахунків - це його парафія, тож ви також знаєте, кому дякувати.

Ще раз вітаємо гравців "Зорі" з чемпіонством, а також усіх інших учасників Н2Н-фентезі чемпіонату із закінченням сезону. Нам вдалось провести цікавий турнір в оригінальному форматі, сподіваюсь, що вам було комфортно брати в ньому участь і очікую, що ми продовжимо у тому ж складі ганяти фентезі-футбол на просторах Трибуни та цього блогу в новому сезоні.

Від себе дякую всім за небайдужість, за позитивні і критичні відгуки, і загалом за приємну товариську атмосферу в сезоні. Ми пройшли його без корупційних скандалів, звинувачень у договірних матчах, без бидляцької поведінки на трибунах і без неякісного арбітражу. Саме таким має бути реальний чемпіонат України з футболу, і я цього нам усім щиро бажаю!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты