Tribuna/Футбол/Блоги/Наш инстаграм/На аукціоні на підтримку армії виграла ставка в 40 тисяч за футболку Зінченка. Але переможець вирішив віддати майже вдвічі більше

На аукціоні на підтримку армії виграла ставка в 40 тисяч за футболку Зінченка. Але переможець вирішив віддати майже вдвічі більше

Автор — Nikita Serhiichuk ꑭ
11 марта 2022, 07:57
3
На аукціоні на підтримку армії виграла ставка в 40 тисяч за футболку Зінченка. Але переможець вирішив віддати майже вдвічі більше

Тепер для армії куплять два тепловізори замість одного.

Днями VBET Ukraine запропонували нам розіграти в інстаграмі Tribuna.com футболку «Ман Сіті» Олександра Зінченка з автографом, що залишилася в їхньому офісі.

Зібрані кошти пішли на тепловізори для наших військових.

Допис з аукціоном поширили багато наших друзів журналістів і сам Зінченко. А переможцем став Максим — українець, який мешкає в США.

Він зробив найбільшу ставку — 40 000 гривень. Але після переказу написав, що він «впевнений, що гроші підуть за призначенням, тож від себе додав ще кілька $». І попросив їх також передати на потреби нашої армії. Замість ~$1 300 Максим переказав $2 500 — 75 000 гривень.

За таку суму можна купити два тепловізори замість одного запланованого.

Представник VBET Ukraine Антон Світличний подякував Tribuna.com та розказав про реакцію Зінченка на аукціон:

«Хочу написати ще раз про те, які дивовижні наші люди. Усі. Без винятку.

Учора з колегами з VBET Ukraine згадали, що в нас в офісі залишилися футболки з автографами Сані Зінченка. Одразу ж звернулися до наших друзів, одного з моїх улюблених медіа Tribuna.com та Олега Щербакова, з пропозицією влаштувати аукціон футболки та зібрати кошти на тепловізори для наших військових.

Після розмови минуло, мабуть, хвилин 15–20 і розіграш стартував. Сьогодні аукціон завершився і футболку «Ман Сіті» з автографом Зіни ми віддали за 75 тис грн хлопцю на ім’я Максим. А це означає, що ще два наших герої, які боронять Україну, отримають найближчим часом тепловізори!

Написав про це Зіні (який сьогодні вийшов у старті на матч Ліги чемпіонів проти «Спортингу»). Подякував, що він зробив репост аукціона на свою сторінку. Саня за дві години (!!!) до старту матчу відповів зі словами — «Тоха, перестань! Пиши, дзвони в будь-який час». Справжній лідер, справжній патріот, людина з великим серцем.

З такими людьми, з такою нацією, у партнерстві нас очікує тільки найсвітліше майбутнє! Треба ще трохи потерпіти, перечекати, натиснути на ворога. І перемога неодмінно буде за нами! Україна — країна найкращих людей! Люблю вас!»

Українці — найкращі. Разом ми переможемо.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты