Tribuna/Футбол/Блоги/Спорт в соцмережах/У Мудрика знову конфлікт: український фанат «Арсенала», що проживає в Лондоні, викликав Михайла на ринг
Фото та відео

У Мудрика знову конфлікт: український фанат «Арсенала», що проживає в Лондоні, викликав Михайла на ринг

В них тривала історія стосунків.

16 марта, 12:25
83
У Мудрика знову конфлікт: український фанат «Арсенала», що проживає в Лондоні, викликав Михайла на ринг

У вінгера «Челсі» Михайла Мудрика знову виник конфлікт із вболівальником. Цього разу – з українським фанатом «Арсенала» Олегом Олеськівим.

У них досить тривала історія стосунків, яка почалась ще в липні минулого року – на «Вімблдоні» під час півфінального матчу української тенісистки Еліни Світоліної. Мудрик та Олеськів відвідали той матч та зробили спільне фото.

Градус почав зростати після травневого матчу між «Челсі» та «Арсеналом» на «Емірейтс». Тоді Мудрику влаштували «теплий» прийом зі свистом та лазерами.

Після поєдинку Михайло в інтерв'ю Роману Бебеху розповів, що фаната, який світив йому лазером в обличчя, не посадили у в'язницю саме за його вказівкою:

«Коли він сидів в ізоляторі, мені подзвонили й сказали: «Ти зараз вирішуєш, що зробити стосовно нього». Його могли посадити. Вже не пам’ятаю, на скільки – може, місяць, щось таке.

Я сказав: «Та можете просто його відпустити». Просто так вирішив. Нехай відпускають».

Олеськів у коментарі в інстаграмі поставив під сумнів правдивість цих слів, на що досить різко відреагував Мудрик, згадавши зустріч під час «Вімблдону»:

Конфлікт ніби вичерпався в жовтні після дебютного голу Мудрика за «Челсі» в АПЛ. Тоді Олеськів привітав гравця, зробивши про це пост:

Втім, хейт з боку вболівальника повернувся після досить гучної історії із нібито зв'язком Мудрика з російською моделлю Віолетою Грачовою. Власне вона і сформувала остаточне негативне ставлення Олеськіва до Михайла та періодичні випади в його бік у коментарях.

Новим витком конфлікту став черговий такий коментар під постом Мудрика, присвяченому його діям у матчі проти «Ньюкасла»:

На нього відреагував Михайло, що знову спровокувало реакцію Олеськіва, в якій той викликав футболіста на ринг:

Пізніше Олег підтвердив серйозність своїх намірів, записавши відео в сторіс. Блогер дав Мудрику 24 години на прийняття рішення:

Він також додав у сторіс ще кілька реакцій на діалог в коментарях, які наочно ілюструють його ставлення до гравця «Челсі»:

Слід зазначити, що Олеськів, за його ж словами, знаходиться у товариських стосунках з Олександром Зінченком, а також особисто знайомий з його дружиною Владою:

Фото та відео: o2_oleg

Лучшее в блогах
Больше интересных постов
Показать еще 83

Другие посты блога

Все посты