Tribuna/Футбол/Блоги/Просто про складне/Бельгія проти Нідерландів, війна титанів чи звичайнісінький спарринг ?

Бельгія проти Нідерландів, війна титанів чи звичайнісінький спарринг ?

Пропонуємо заграти ставку на обидві забьють кф 1,7 та насолодитись футболом.

Автор — Jeffersonfarfan
3 июня 2022, 10:38
Бельгія проти Нідерландів, війна титанів чи звичайнісінький спарринг ?

Час збірної Бельгії поступово завершується і Золоте покоління так і не змогло виграти хоть якийсь трофей, а Де Брюйне, Азар, Лукаку, Куртуа, Карраско, Мертенс можуть завершити свої міжнародні виступи без титулів зі збірною. Одна з можливостей -це Ліга Націй ,хоч це й не найпрестижніший турнір збірних, проте це Чашка в клубному музеї і медалі на шиї. Роберто Мартінес, якій провів дивовижну роботу з збірною та її трансфромацією в титана, за що йому велика шана, проте він не той тренер який може зробити її ментальним лідером та навчить команду холоднокровним перемогам. Вони, нажаль, так і залишились одвічним претендентом на найвищі нагороди ,а тим часом в команді підростають нові таланти, накшталт Троссара, Торгана Азара, Салемакерса, Мехле та Пратта. Одна з найбільших проблем цієї збірки це захист, а особливо його вік та низька швидкість виконавців. Так зв'язка Вертонген та Алдервейлерд вже далеко не надійна через свою форму та вік.

Якщо детальніше то Вертонгену вже 35 років, а грає він в Бенфіці ( по при всю повагу до команди але швидкісний рівень Португальскої ліги не той), а Тобі 33 і він збирає на пенсію в Катарському чемпіонаті, тому його тонус тим паче під питанням. Бойата також сумнівний персонаж і гравець рівня навіть не топ команди, при тому що Денайер травмований і не зіграє. Найбільша ж втрата це Тібо Куртуа - після свого бенефісу в фіналі Ліги Чемпіонів кіперу потрібен відпочинок, тому він поза заявкою команди. А вище зазначені Азар, Мертенс, Лукаку переживають кризу та не мають місця в основі всоїх команд і відповідної практики, а той же Вітсель мав багато проблем зі здоров'ям в свї 33 і пропустив багато матчів команди, тому і знизив якість своєї гри.

З цього випливає, щ Бельгія не така страшна як на папері та за іменами ,а еталоном в захисті вони не були й в золоті часи. В перших матчах Ліги Націй вони програли Франції (2:3) та Італії ( 2:1), далі в кваліфікації до ЧС були мирова (1:1) з Вельсом та перемогли (3:1) Естонію, в товариському матчі цього року була нічія (2:2) з Ірландією та перемогли Буркіна Фасо (3:0). В вересні в матчах кваліфікації до ЧС вони в суху обіграли Чехів та Білорусів, проте пропустили аж 2 від Естонії. А в матчах з топ командами вони мали розмін голами 8 з 10. А в очних матчах з Нідерландами 4 з 5 на ОЗ.

Збірна Нідерландів не має за іменами навіть трішки рівноцінний склад, а гучні імена тут лише в лінії захисту тут такі хлопці як Ван Дейк, Де Врей, Де Лігт, Дюмфріс, Хатебур та Дейлі Блінд, а з нападу можна виділити хіба Депая. Але всі ми пам'ятаємо як приємно здивувала нас ця команда в групповій стадії Євро ( в матчі з нашою збірною наприємно для нас) і як розривали захист суперників їхні латералі. Навіть незважаючи на брак прізвищ вони мають непогану атаку і можуть завдати проблем і втрат супернику. Основне питання чи зіграє Ван Дейк і чи не дасть йому татко Ван Гаал відпочити після фіналу ЛЧ.

Навідміну від суперника тут зміна поколінь йде повним ходом і тут розквітають такі юні зірки як Дюмфріс ( особливо в Інтері), Гравенберх , Мален, а також Френкі Де Йонг, Депай, та Вейналдум вже в статусі ветеранів складають кістяк цїєї команди, ну і нестаріючий Блінд. Стиль в команди відкритий, але вразливий д високого прессингу, так вони в останніх 10 матчах мають 4 сухих матчі ( там суперниками були Чорногорія ,Гібралтар, Норвегія та Латвія). Показово що вони в гостьових матчах з Норвегією та Чорногорією зіграли в нічію та з розміном забитими, а проти Туреччини вдома не змогли втримати ворота сухими. Також в товариських матчах цього року вони мали показник ОЗ проти Данії та Німеччини, а якщо брати їхні матчі поза Нідерландами то вони з 2019 року не мають перемог над суперниками рівня середнього і вище.

Тиснути в рамках відповідальності цей турнір на них не може, группа в них відносно не важка, тому вони можуть дозволити собі експеременти і зіграти відкрито ,а також подивитись на нові зв'язки в командних тактичних будовах. Ну і звичайно той факт що віковий захист господарів зтикнеться з швидкісними флангами гостей, які також не ідеальні в своїй обороні то маємо всі факти які вказують на розмін забитими голами.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты