Tribuna/Футбол/Блоги/Просто про складне/Бундесмашина проти Субмарини

Бундесмашина проти Субмарини

Баварія – Вільярреал Обидві забьють кф 1,73

Автор — Jeffersonfarfan
12 апреля 2022, 19:11
5
Бундесмашина проти Субмарини

Баварія – Вільярреал Обидві забьють кф 1,73

 

Якщо ви і досі впевнені в Мюнхенському гіганті, то особисто в мене вони посіяли великі сумніви в своїй величі та незламності, адже невпевнений матч з Зальцбургом ще можна списати на недооцінку і прессинг соперника, то вже поразка від Вільярреала показала що Мюнхен гру не контролюе. Зазвчай Баварія і так перемагає на індивідуальному классі та пресингу і в матчі відповіді з Ред Булл вои їх зламали і розчавили, хоть і не без часточки вдачі, і постає питання, а що якби Австрійці забили хоч половину моментів.

 

Гібридна схема Нагельсманна зовсім перекосила центр поля Німців і навіть мега-таллант Кімміх не тягне там, коли в складі Гнабрі, Коман, Сане, Мюллер та латералів в високих позиціях. Зазвичай при втраті мяча господарі отримують перевагу соперника над захисниками, аже там безпорадні Упамекано ( не досвідчений і не завжди холоднокровний) та Люка Ернандес ( номінально був латералем). В внутрішній першості вони пропустили 29 голів і не раз були покарані Хоффенхаймом, Байером, Дортмундом, РБ та іншими. В попередньому матчі саме Субмарина їх покарала за лекий центр поля і в середньому блоку не дала їм шансів для контролю.

 

Унаі Емері досвідчений Єврокубковий боєць і вміє робити для суперника справжне пекло на полі, навіть Ювентус був вимушений грати з мячем, де їх в середньому блоці персонально і агрессивно зустрічали Іспанці. Така ж тактика стала переможною і з Баварією, тому не чекаю зміни, лише коррекції. Теперь час з першої хвилини грає на користь гостей, але вдавити себе в штрафну вони не дадуть і якщо Баварія не забье швидкий гол то їхні шанси на вихід далі будуть нижче 10%.

 

На контр атаках там є кому грати і швидкі та прудконогі Ле Сольсо, Данжума і Морено, які ще в першому матчі повинні були забивати другий та закривати інтригу. В центрі поля такі працьовиті монстри як Капу, Коклен та маестро Перехо, захисники також досвідчені. А резерв в обличчі Чуквуезе, Пако, Педраси та Трігероса з Пеньею можуть освіжити гру, на відміну від юної гвардії суперника. А от чи зможе Субмарина в друге знешкодити Левандовського я сумніваюсь, адже стадіон буде вимагати йти вперед і з напором самогубці відкривати гру від Баваріі. Тому мій вибір на голи обох команд.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты