Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Збірна України та Adidas. Які ігрові комплекти варто очікувати від співпраці?

Збірна України та Adidas. Які ігрові комплекти варто очікувати від співпраці?

Блог — Оффтоп
22 апреля, 17:11
2
Збірна України та Adidas. Які ігрові комплекти варто очікувати від співпраці?

Спробуємо вгадати найвірогідніші варіанти.

Нещодавно на побачив статтю на Tribuna.com про можливу зміну технічного спонсора екіпірування збірної України із сумнівної Joma на добре знайомий нам Adidas. І якщо сама стаття була досить цікава та змістовна (до речі раджу переглянути її), то концепти майбутніх форм, запропоновані автором, не знайшли свого відгуку як в коментарях, так і у мене особисто.

В цьому пості хотілося б розібратися чого нам насправді варто очікувати від співпраці з німецьким брендом, а також запропонувати конкретні варіанти можливих форм збірної, які, можливо, будуть менш футуристичними, але більш схожими на реальні варіанти футбольних комплектів.

Які деталі співпраці нас очікують?

Хоч про угоду ще не було оголошено офіційно, проте Андрій Шевченко повідомляв що певні переговори вже ведуться. За чутками наша збірна може отримати нового технічного спонсора вже восени цього року, одразу після Євро. І якщо спочатку ми матимемо комплекти із шаблонним дизайном, то вже навесні 2025 року зможемо побачити індивідуально розроблені джерсі для нашої головної команди.

Що випускає Adidas та які шаблони можуть бути використані для форм збірної України найближчим часом?

Хоч комплектів у німецького виробника досить багато, але орієнтуватися будемо саме на форми збірних, адже вони є найбільш актуальними. Adidas підготували нові комплекти до Евро 2024, а також оновили форми латиноамериканських збірних. Нижче можемо побачити декілька шаблонних рішень, з яких складаються ці комплекти.

Перше що спадає на думку - вертикальні смуги, які виходять знизу і закінчуються загостренням на середині футболки. Цей штамп є чи не на всіх формах збірних.

Думаю що ці смуги можна буде очікувати і на українських комплектах восени 2024.

Другий акцент на який звертаєш увагу - це вставки в зоні пахв. Вони є тільки на частині комплектів, тож не факт, що обов'язково з'являться на футболках нашої збірної.

Мені такий варіант здається доречним, адже робить форму не такою порожньою, тож я додав би його до нашого майбутнього концепту.

Третя фішка кітів від Adidas - національні принти. Їх розміщують як на боковій частині футболки між передніми та задніми вертикальними смугами, так і на всю фронтальну частину футболки.

Проте це вже можна віднести більше до індивідуального дизайну комплектів, тож цю деталь ми використовувати не будемо. Поки що :)

Який найвірогідніший варіант чекає на нас найближчим часом?

Зібравши трошки інформації про наявні комплекти, на швидку руку накидуємо наші кольори на готові шаблони та отримуємо найбільш вірогідний дизайн форми збірної України від Adidas.

Стандартні адідасівські вертикальні смуги разом із вставками під руками в українських кольорах виглядають досить непогано. Чисто, але не пусто.

Виїзний комплект буде аналогічним, але інвертованим по кольорам, бо зазвичай саме так компонують комплекти нашої збірної.

Зазначу що ці форми не були створені з нуля, а перероблені з наявних шаблонів, тож фонові принти на футболках були використані за замовчуванням. Проте найголовніше - саме такі комплекти ми найвірогідніше побачимо цієї осені.

Якщо ще трошки погратися з фоторедакторами то можна змоделювати як форма виглядатиме на презентації:

Мені ці комплекти нагадують часи, коли Україна запалювала на ЧС 2006:

Завдяки вертикальним стрілам можна побачити певну схожість цих комплектів. Можливо, успіхи в цій формі будуть не меншими, ніж тоді.

Пишіть ваші думки з приводу цих комплектів в коментарях, оцінюйте їх вірогідність та загальний вигляд. Якщо побачу позитивну реакцію - наступними можу зробити концепти на 2025 рік, котрі вже будуть розроблені за індивідуальним дизайном :)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Біржа Бінанс
26 апреля, 00:02
Все посты