Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/6 найкращих пісень 2018 року від djorkaeff'a

6 найкращих пісень 2018 року від djorkaeff'a

В підтримку файного флеш-мобу на Тribuna.com пропоную вам шість треків, яким вдалось зачепитись за мої вуха у 2018 році.

Блог — Оффтоп
Автор — djorkaeff
14 декабря 2018, 13:51
12
6 найкращих пісень 2018 року від djorkaeff'a

В підтримку файного флеш-мобу на Тribuna.com пропоную вам шість треків, яким вдалось зачепитись за мої вуха у 2018 році.

Скажу відверто, заледве нашкріб шість пісень для цього списку, бо впродовж року зазвичай слухав те, що вийшло в минулих десятиліттях.

Kendrick Lamar feat. SZA - All The Stars

Вже бачив цей трек в чиїйсь підбірці, але повз нього пройти важко - звучний біт, гарна читка, розкішний вокал SZA. Кендрик Ламар в 2018-му році отримав Пулітцерівську премію в сфері музики, ставши першим виконавцем не в жанрі класики чи блюзу.

Jax Jones feat. Ina Wroldsen - Breathe

Реліз цієї пісні відбувся у грудні 2017-го, але до мене вона дійшла лише в середині цього року. Вокал норвежки Іни Вролдсен тут однозначно "рішає" за весь ритм. Її голос ви точно впізнаєте, бо мусили чути на бенґері 2015-го року "How Deep Is Your Love" (Calvin Harris & Disciples).

The Chainsmokers feat. Emily Warren - Side Effects

Цей трек (як і обидва попередні, хехе) зачепився мені в пам'ять теж завдяки жіночому вокалу. Емілі Воррен вийшла з тіні (бо як сонґ-райтер вона тримається в топі вже кілька років) і гарно забарвила здавалось би банальний і лінійний музичний шаблончик.

The Oscar Wild - Маяк

Зненацька приємний вокал, цікава балада, випускники якогось "Х-фактора" (теж зненацька).

Sigrid - Sucker Punch

Коли вперше випадково почув пісню в її виконанні (то була "Strangers") - подумав, що таке точно слухати не буду, музончик "на один раз". Але зачепило, надалі відстежував усі свіжі релізи юної представниці норвезької школи поп-музики. "Sucker punch" поки вставляє найбільше.

Slipknot - All Out Life

Нарешті! Нарешті рок-н-рол з'явився в цій підбірці, і нарешті мої улюбленці повернулись так гучно, ніби надворі 2002-й рік і альбом "Iowa" щойно зійшов з конвеєра, гарячий і важкий шмат правдивого ню-металу. Якщо новий альбом Slipknot буде ось таким, як цей сингл, це буде моє найпотужніше меломанське враження 2019-го року, але до цього ще треба дожити й дочекати.

Слухайте файну музику!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты