Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/6 випадків, коли Мессі копіював дії видатних футболістів минулого

6 випадків, коли Мессі копіював дії видатних футболістів минулого

Блог «В ритме фламенко» з’ясував, що нападник «Барселони» Ліонель Мессі копіює геніальні футбольні трюки, і голи видатних футболістів минулого.

Автор — Sacha79
17 февраля 2016, 17:19
8
6 випадків, коли Мессі копіював дії видатних футболістів минулого

Розіграний пенальті, рука Бога та штрафний у стилі Роналдіньо.

В останньому турі Прімери в матчі «Барселона» – «Сельта» ми побачили оригінальний розіграш пенальті у виконанні гравців «Барселони» Мессі та Суареса. Гол викликав різні дискусії, але справа не в тому – такі розіграші ми вже бачили. Здається, геніальний Мессі хоче повторити різні футбольні трюки, які виконували на полі видатні футболісти минулого.

1. Розіграш пенальті Кройффом та Ольсеном

Майже такий самий розіграш 11-метрового у виконанні гравців амстердамського «Аякса» Йохана Кройффа і Єспера Ольсена 5 грудня 1982 року в ворота команди «Хелмонд Спорт» в чемпіонаті Голландії:

2. Прохід Марадони

На чемпіонаті світу-1986 геніальний Марадона здійснив чудовий прохід з центра поля у чвертьфіналі проти збірної Англії. Подібний прохід Мессі виконав у 2007 році в грі з «Хетафе». 

 

3. Рука Бога

Чвертьфінал ЧС-1986 року Ангіля-Аргентина запам’ятався скандальним голом Марадони рукою. Мессі також забивав рукою – у ворота «Еспаньйола».

 

4. Гол Пушкаша

У далекі 60-ті роки легендарний угорський нападник Ференц Пушкаш забив красивий гол на «Уемблі». У 2008 році Мессі повторив гол Ференца, забивши в матчі ЛЧ у ворота «Селтіка».

5. Оригінальний гол зі шрафного Роналдіньо

Удар Роналдіньо по вороах «Вердера» вийшов незвичним – під стінку. Аргентинець повторив цей трюк у складі збірної Аргентини, забивши Уругваю.

6. Паненка

Легендарний гол чехословацького півзахисника у післяматчевій серії пеналті у фіналі ЧЄ-1976 року у ворота збірної Німеччини копіюютть багато футболістів. Лео забив «паненку» в минулому сезоні у ворота «Хетафе».

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Adios Amigos!
25 апреля, 14:23
2
На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты