Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/8 миттєвостей 13-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

8 миттєвостей 13-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями тринадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
28 ноября 2016, 01:28
8 миттєвостей 13-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями тринадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Гол Кравця 

Нападник збірної України вийшов в основному складі "Гранади" у виїзній грі проти "Сельти". Артем провів на полі весь матч і забив гол. Гол Кравець створив сам: на 87 хвилині гри при рахунку (2-0) наш співітчизник почав пресенгувати захисника господарів, відівбрав м'яч і влучно пробив по воротах. Цей гол став третім для нашого співітчизника у поточному розіграші Ла Ліги. На жаль, "Гранада" пропустила ще раз і програла (3-1).

Авторитетний портал whoscored.com поставив Артему за гру оцінку: 7.66 бала - це найкращий показник у команді. Воно і не дивно Кравець провів, напевно, найкращу гру у складі "Гранади". Він 55 раз доторкався до м'яча, зробив три загострюючі передачі. Артем вигрвав три повітряні дуелі та тричі бив у сторону воріт, одного разу у площину. Він також допомагав у захисті: зробив два відбори м'яча та один раз виніс круглого із власного штафного майданчика. 

Зозуля п'яту гру поспіль не потрапляє у заявку на гру, Бойко на лаві запасних   

У колишніх одноклубників по "Дніпру" у Прімері все стабільно. Один не потрапляє в заявку, інший продовжує гріти лаву запасних.  

Шикарний гол Сандро Раміреса зі штрафного   

У грі "Малага" - "Депортіво" при рахунку (1-1) нападник "анчоусів" Рамірес шикарно забив гол зі штрафного. Треба також відмітити, що гра закінчилася з рахунком з рахунком (4-3) на користь господарів.  

Дубль Роналду  

"Реал" вдома приймав одного з аутсайдерів Ла Ліги хіхонський "Спортінг" і переміг з рахунком (2-1). Гра виявилася досить важкою для "вершкових" і перемогу "Реал" здобув завдяки дублю на почтатку гри свого лідера Роналду. Перший гол у грі став для Роналду 30 у 2016 році в Прімері.

Таким чином португалець став першим гравцем, який сьомий рік поспіль забиває 30 і більше голів у Прімері за календарний рік.  

 

Неймар на тренуванні "вирубив" помічника Луїса Енріке 

На тренуванні "блаугранас", присвяченому підготовці до матчу проти "Реал Сосьєдада", Неймар випадково збив Хуана Карлоса Унсуе з ніг, і той ще довго не піднятись на ноги. Відзначу, що Унсуе - перший поміник Луїса Енріке. Деякі каталонські ЗМІ вважають, якщо Еріке вирішить покинути клуб, то Усуе потенційний кандидант на його місце. 

 

Супер сейв Серхіо Ріко на останній хвилині гри  

У грі "Севілья" - "Валенсія" на останній хвилині гри при рахунку (2-1): захисник "кажанів" Хосе Гайя отримав чудову нагоду зрівняти рахунок, та кіпер "нервіонців" Ріко врятував команду. Сейв Серхіо фактично приніс команді три залікові бали.  

Відбитий пенальті Яном Облаком 

У грі "Осасуна" - "Атлетіко" при рахунку (0-0) у ворота "матрацників" у першому таймі був призначений пенальті. Голкіпер гостей Ян Облак парирував удар півзахисника господарів Роберто Торреса. Хтозна, як би розвивалися події на полі, якшо б "Атлетіко" пропустив першим, а так підопічні Сімеоне перемогли з рахунком (3-0). 

 

Нічия на "Аноеті" 

"Барселона" востаннє перемагала на "Аноеті" у травні 2007 року. І цього разу "блаугранас" не змогли переграти господарів "Реал Сосьєдад". Треба відмітити, що "каталонці" і на нічию не заслуговували. В першому таймі вони жодного разу не завдали удару в сторону воріт - це сталося вперше в сезоні. А у другому таймі арбітр помилково не зарахував чистий гол господарів. Матч закінчився з рахунком (1-1).

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Adios Amigos!
25 апреля, 14:23
2
На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты