Tribuna/Ставки/Блоги/King's Bets/Прогнози на матчі групи С. Європа рулить

Прогнози на матчі групи С. Європа рулить

Феєрія від Франції і виважена звитяга Данії

Блог — King's Bets
16 июня 2018, 10:20
3
Прогнози на матчі групи С. Європа рулить

Всім привіт! От і настав час вступити в боротьбу за призи Ліги ставочних блогерів Королю ставок другого сезону та бронзового призера сезону третього. Тиск є, але я впораюся! Єдиний мінус, що ставки в блозі у мене дещо в мінусі. Сподіваюся, що ЧС все розставить по своїм місцям і я буду стабільно у плюсі!)

Починаю свої прогностичні потуги із групи С. Чому раніше не розпочав? Бо було не до турніру, сесія на магістратурі в розпалі! А ідеї були гарні, адже ставки на перемогу Раші і обережна віра в Іран (забитий гол в їх виконанні) могли би допомогти мені стартувати на коні. 

1. 16.06 13:00 Франція - Австралія

Матч Франція - Австралія перший на порядку денному.

Франція розпочне із феєрії. Є у мене така віра. От візьме і заколотить у ворота Австралії як мінімум 3 м'ячі. Вважаю, що зараз розписувати все про матчі немає сенсу, адже товарняки особливої статистичної ролі для мене не грають. Просто чуйка, просто якісь відчуття. Триколори мають за мету розпочати із впевнеої звитяги і вони досягнуть бажаного, щоправда й Австралія може розраховувати на хоча б гол, адже оборона "півнів" не безгрішна.

2. 16.06 19:00 Перу - Данія

І в цьому поєдинку фаворитами вважаю представників європейського континенту. Перу явно ніхто не вважав одним із основних претендентів на вихід до ЧС від Південної Америки, але невпевнена гра Чилі допомогла. Датчани виглядають для мене досить міцною командою, яка вийде із групи С і навіть, можливо, намагатиметься пободатися із французами. Чому б ні? Головне сьогодні у впертому поєдинку здолати опір перуанців, я впевнений, що це європейцям до снаги. Зокрема, лідерські якості Еріксена мають неабияк допомогти датчанам, він - один із головних дійових осіб матчу без сумніву.

Відібрав 4 ставки на 2 матчі, далі перейду безпосередньо до них.

1. Франція - Австралія. ІТ Франції більше 3 голів за 2,85. Ставка на 7,5 юнітів.

2. Франція - Австралія. Діапазон голів матчу: 4-6 за 2,55. Ставка на 5 юнітів.

3. Перу - Данія. Перемога Данії і ТМ 3,5 за 2,8. Ставка на 5,5 юнітів.

4. Перу - Данія. Гол Еріксена за 3,5. Ставка на 5 юнітів.

Залишок банку: 77 юнітів.

Другие посты блога

Все посты