Tribuna/Футбол/Блоги/«Евротрибуна» /«Прогноз на Євро» або «Що чекає на нашу збірну»

«Прогноз на Євро» або «Що чекає на нашу збірну»

Майбутнє Євро стане історичним, адже приймають його аж 12 країн, при чому у кожній країні приймає лише одне місто ( відповідно один стадіон). Але найбільше запам’ятається це Євро з іншої причини.

Автор — Stas Romaniuk
7 июня 2021, 13:47
4
«Прогноз на Євро» або «Що чекає на нашу збірну»

Майбутнє Євро стане історичним, адже приймають його аж 12 країн, при чому у кожній країні приймає лише одне місто ( відповідно один стадіон). Але найбільше запам'ятається це Євро з іншої причини. За планом головний турнір Європи мав пройти у 2020 році, але через несподівану пандемію форум перенесли на рік.

Хтось вважає, що перенос Євро це плюс для багатьох збірних, адже молоді таланти мали змогу проявити себе і потрапити до заявки збірної ( збірна Англії - яскравий тому приклад). Хтось навпаки критикує. Особисто я вбачаю в основному плюси. В нашій збірній з'явилися нові імена, такі як Трубін чи сенсаційний Судаков. Гравці Динамо, що складають кістяк команди Шевченка набрали неймовірну форму і почали грати в абсолютно новий для них, але такий знайомий українському вболівальнику футбол під керівництвом Луческу.

Цей прогрес демонструють всі гравці киян, але найбільше помітно по Миколі Шапаренку, який на мою думку заслуговує місце у старті нашої збірної і ставить у не просте становище головного тренера. Класно розкрився у Динамо і Ілля Забарний, що за останній рік пройшов шлях від перспективного "ноунейма" до гравця основи в збірній і клубі. 12 млн, що пропонує Челсі за молодого захисника говорять самі за себе.

Таких прикладів можна навести ще багато, тож перейдемо до суті. Вирішальним, як би це дивно не звучало, стане перший матч збірної на Євро. Саме так, матч з голландцями стане для нас вирішальним не зважаючи на результат в матчі. Згадаймо минуле Євро, непоганий старт з німцями, чинними чемпіонами світу, не зважаючи на результат, дав надію як вболівальникам, так і футболістам, що спричинило подальшу невдачу. Тож, не зважаючи на результат тренерський штаб має тримати гравців у тонусі. Стосується це і вболівальників, адже їхня критика і думка іноді буває сильнішим мотиватором для гравців ніж будь-що інше.

Щодо прогнозу в цілому, я вважаю, що далі чвертьфіналу наші хлопці не дійдуть, але навіть такий результат буде успіхом. Головне грати у свій футбол, гнути свою лінію до кінця і тоді все буде добре!

P.S. Нова форма збірної просто бомбезна, тож не маємо права налажати.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты