Tribuna/Футбол/Блоги/Дуа Ліпа/Актор Бен Стіллер – великий фанат спорту. Сьогодні він завітав до України

Актор Бен Стіллер – великий фанат спорту. Сьогодні він завітав до України

Колись потрапив в одне вірусне тенісне відео.

Блог — Дуа Ліпа
19 июня 2022, 19:15
5
Актор Бен Стіллер – великий фанат спорту. Сьогодні він завітав до України

Колись потрапив в одне вірусне тенісне відео.

Голлівудський актор Бен Стіллер приїхав до України. Як і Анджеліна Джолі, Бен є послом доброї волі ООН. Спочатку по дорозі він відвідав українських біженців у Польщі. «У Медиці на кордоні Польщі я зустрів сім’ї, які тікали від війни в Україні, залишаючи тих, кого люблять, і не маючи гадки, коли зможуть повернутися додому», – написав пізніше у твіттері актор.

Цей візит стався напередодні 20 червня – Всесвітнього дня біженців.

А вже 19 червня голлівудського актора помітили у Львові – він щось обговорював біля магазину з сувенірами, а також охоче робив селфі з українцями.

Дякуємо Бенові за підтримку і згадуємо, що Стіллер – великий фанат спорту.

Обожнює теніс – грав з Надалем, став героєм вірусного ролика, регулярно відвідує US Open

Напевно, найбільшою пристрастю у спорті для Стіллера є теніс. Його регулярно помічають на трибунах, ба більше, він і сам час від часу ним займається.

2013-го на виставковому матчі із Хуаном Мартіном дель Потро Рафаель Надаль покликав його зіграти у парі. Стіллер спочатку намагався відмовитися, однак усе ж вийшов на корт.

Але, напевно, найдивніша ситуація між Стіллером та тенісом сталася на Індіан-Веллс цього року. Актор стежив за чвертьфіналом між Рафою Надалем та Ніком Киріосом. До останнього причепився один із вболівальників із критикою, на що австралієць відповів: «А ти добре граєш в теніс? Отож-бо, тоді чому ти говориш?» А потім показав на Бена та спитав: «Я розповідаю йому, як грати? Ні».

Стіллер просто посміявся, але пізніше розповів, що не зрозумів вчинку тенісиста: «Це була найдивніша річ. Нік Киріос розмовляв із собою дуже багато під час гри. Коли він подивився на мене і спитав: «Я розповідаю йому, як грати?», я цього навіть не почув, тому подумав, що він говорить щось до мене – а потім воно завірусилося».

На відео він був зі своєю дружиною, актрисою Крістін Тейлор. З нею він узагалі незмінно полюбляє дивитися теніс та регулярно відвідує US Open (крім перерви у стосунках між 2017 та 2020-м). Ось вони разом у 2016-му:

А ось у 2021-му:

При чому це саме його захоплення – ось Стіллер на US Open сам у 2019-му:

Любить в цілому дивитися спорт: ходив на НБА та Формулу-1, фотографувався з Гемілтоном, є фотка у формі «Реала»

2016-го в рамках промо фільму «Зразковий самець 2» відвідав «Сантьяго Бернабеу», де сфотографувався зі спеціально створеною для цього футболкою «Реала».

Ось він разом з актором Джейсоном Судейкісом (нині найбільш відомий за роллю Теда Лассо в однойменному серіалі) радіє перемозі «Нью-Йорк Нікс» над «Бостон Селтикс» у 2013-му.

А ось вже у 2022-му щось обговорює з режисером Спайком Лі на зустрічі «Нікс» і «Нетс».

Минулого року його також помітили на Гран-прі США Формули-1.

В архіві Стіллера також є знімки із зірками спорту. Ось він поруч із легендою «Далласа» і один із найкращих європейців в історії НБА Дірком Новіцкі (до речі, грали у благодійному тенісному матчі):

Є і фотографія поруч із гонщиком «Формули-1» Льюїсом Гемілтоном – причому не одна.

Має й спортивну роль у доробку – спродюсував фільм «Вишибайли» та знявся у ньому, потім використовував її задля благодійності

В останньої фотографії є передісторія. Бен Стіллер спродюсував і зіграв одну з головних ролей у фільмі «Вишибайли», який вийшов у 2004 році (саме під такою дещо зросійщеною назвою він вийшов в Україні, адже сама гра називається «вибивали» – прим.). Стрічка розповідає про команду невдах-аутсайдерів, які беруть участь у місцевому турнірі з цієї гри, щоб урятувати свій улюблений спортивний зал від продажу великій мережі. У фільмі Стіллер зіграв героя-антагоніста Вайта Гудмена – власника тієї самої мережі, який зі своєю командою теж брав участь у тому турнірі.

2017-го року Стіллер знову зібрав головних акторів задля благодійної мети. За донат благодійному фонду Стіллера можна було отримати шанс зіграти разом чи проти Бена та компанії. Він допомагає, зокрема, із відновленням після землетрусів у Гаїті, допомозі постраждалим від воєн у Сомалі, розповсюдженням велосипедів у бідних країнах та віддалених регіонах Африки із проблемами з транспортом. При цьому у листі-зверненні про організацію Стіллер жартує, що планував назвати його «Фондом Леброна Джеймса», щоб привернути більше уваги.

Відео: twitter/VarskySports

Фото: instagram/kristin.kazarian, twitter/BenStillerMira_dyvatstvqropty, globallookpress.com/MediaPunch/face to face, Panoramic/Keystone Press Agency, Panoramic/ZUMAPRESS.com, imdb.com, DaGreenTeam/Splash News via DailyMail«Реал», Getty Images/Nathan Congleton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal, Brian Ach, Michelle Farsi, James Devaney/WireImage

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты