Tribuna/Бокс/Блоги/12х3/5 бійців, з якими Ломаченко може повернутись в ринг в жовтні

5 бійців, з якими Ломаченко може повернутись в ринг в жовтні

Від чемпіонів до неочевидних аргентинців.

Блог — 12х3
11 июля 2022, 09:20
6
5 бійців, з якими Ломаченко може повернутись в ринг в жовтні

Від чемпіонів до неочевидних аргентинців.

Ломаченко готовий повернутись у ринг. Ще на початку червня писали, що зараз – найкращий час для повернення, тепер про згоду провести наступний поєдинок у цьому році розповів американський інсайдер та журналіст Talk Sport Майкл Бенсон.

За словами Бенсона, Ломаченко попросив керівника Top Rank Тодда ДюБефа провести бій у жовтні 2022-го. Головне питання: в поєдинку з ким може повернутись Василь? Гідних опонентів в легкій вазі вдосталь, але малоймовірно, що Василь повернеться з кимось з низів рейтингів: в 34 роки часу для довгих розминок небагато, а ціль у Ломаченка все та ж – стати абсолютним чемпіоном. Відповідно, повертатись треба розумно, але достатньо голосно, щоб на це звернули увагу як фанати, так і організації, що піднімуть його в рейтингах у разі перемоги.

Зібрали п’ять найімовірніших опонентів Ломаченка для повернення в ринг у 2022 році.

Одразу про головне – поєдинок за абсолютне чемпіонство. Хейні та Камбосос все вирішили, але Джордж не згоден – збирається скористатись правом на реванш, що був прописаний у контракті. Перший їхній бій відбувся на початку червня, перемовини щодо другого йдуть, але підписання контракту не близьке.

Якщо реванш відбудеться, то станеться це восени – якраз коли збирається повертатись Ломаченко. Тут або Камбососу йти на поступки з фінансовими дивідендами та домовленістю вийти на переможця, або чекати Ломаченку. Враховуючи повний стадіон в Австралії та бажання віддати борги у Джорджа, другий варіант – реальніший.

Ймовірність поєдинку – 25%

Найбажаніший бій в спортивному плані – їхні стилі просто створені, щоб при об’єднанні зробити шоу. Але в обох поки що паралельні цілі. Ломаченку треба повернутись, а головна мета – всі титули у легкій вазі. Джервонта не проти зустрітись з Хейні, має варіант з Раяном Гарсією на кінець року і боксує на Showtime – каналі, що конкурує з ESPN, де показують Василя і весь Top Rank.

Ймовірність поєдинку – 10%

Суперник, який неначе живе у паралельному з Ломаченком всесвіті: зачіпає його тільки, як опцію можливого майбутнього і не обговорюється командою Василя. Але зараз їхня зустріч навіть більш можлива, ніж проти Джервонти – поєдинок Раяна вже 16 липня і після можливої перемоги над Хав’єром Фортуною він буде повністю відкритий до великих пропозицій. А також матиме вдосталь часу, щоб підготуватись до жовтня. 

Проте, домовитись компаніям Top Rank, що представляє Ломаченка, та Golden Boy, що представляє Гарсію, буде непросто – перші мають шанс втратити потенційного абсолюта, другі – відправити грошову зірку на можливу поразку без максимальної вигоди. Окрім цього, у Раяна контракт із DAZN – такий же конфлікт трансляторів, як і у випадку з Джервонтою, хоч і улагодити все тут буде дещо легше.

Ймовірність поєдинку – 15%

Головне питання повернення Ломаченка до його планів і форми. Наскільки він готовий просто зараз в 34 роки після найважчих місяців в житті увірватись в топ дивізіону. Перші варіанти – про високі ставки та намагання взяти все просто зараз. Наступні – про недовге, але поступове повернення форми.

Джозеф Діас – міцний варіант для повернення. Програвав всього двічі: Хейні і Гері Расселлу. Вмілий, розумний, не дає спуску нікому і готовий боксувати будь з ким. А ще так само давно не боксував – з грудня 2021-го та достатньо зручний для стиля Ломаченка.

Ймовірність поєдинку – 25%

Густаво Лемос

Найнеочевидніший суперник зі списку. 26-річний аргентинець мав відбоксувати проти Берінчика в Броварах у грудні 2021-го, але його команда вийшла з перемовин та не виходила на зв’язок – тоді Денису знайшли Ісу Чанієва. 

У 2022-му Лемос нокаутував Лі Селбі в п’ятому раунді та став першим номером рейтингу IBF (Ломаченко – третій).

Фізично сильний, з хорошим ударом, регулярно працює першим номером. Перемога над ним зробить Василя претендентом за лінією IBF на титули Хейні – відвертітись Девіну буде важче. Непоганий варіант для повернення в чемпіонські перегони та одночасно можливість розім’ятись з міцним візаві перед великими боями.

Ймовірність поєдинку – 25%

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты