Tribuna/Бокс/Блоги/12х3/ААА! Інуе зніс Донейра за півтора раунди та об’єднав три пояси

ААА! Інуе зніс Донейра за півтора раунди та об’єднав три пояси

Закрив всі питання, що виникли у 2019-му.

Блог — 12х3
7 июня 2022, 16:02
1
ААА! Інуе зніс Донейра за півтора раунди та об’єднав три пояси

Закрив всі питання, що виникли у 2019-му.

Перша зустріч Донейра та Інуе – найкраща битва 2019-го та класика протистоянь легких категорій. Тоді Ноніто програв, але створив фавориту достатньо проблем, щоб розмови про захист та боксерський хист японця виникали то там, то тут.

У реванші японцю мало було просто перемогти. Важливо було зробити це яскраво та беззаперечно, що вдалось на сто відсотків.

Дві з половиною хвилини пішло у Ноніто та Наої на розвідку та гру у спокійний бокс. Потім – суцільна рубка. Інуе, на відміну від першого поєдинку, діяв розумніше, знаходив дистанцію через джеб, шукав правий прямий у відповідь на лівий боковий та лівий боковий у відповідь на затяжний правий опонента.

Наприкінці першого раунду зайшов правий – Ноніто встав, але дуже важко.

В другому бомбардування продовжилось. Важкі удари від японця залітали один за одним. Донейр вперто намагався упіймати молодого та швидкого візаві на контрвипаді, але швидкість та виваженість дій Інуе нівелювала всі намагання легенди.

Після чергового попадання японця Ноніто впав так, що рефері не сумнівався та закінчив поєдинок.

Інуе показав беззаперечно потужний бокс. Сконцентрований, майстерний та жорсткий. Далі або йти за абсолютом – в легшій вазі (53,5 кг) залишився тільки британець Пол Батлер (34-2, 15 КО), або переходити у другу легшу вагу (55,3 кг) для мегафайту проти Стівена Фултона.

Схоже, японець спочатку закриє питання з усіма поясами у своїй категорії, а потім піде до більших хлопців.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты