Tribuna/Бокс/Блоги/B1 Promotions/«Для нього Україна була дуже важлива». Грузинський боєць на турнірі в Києві присвятив перемогу другу, що загинув в АТО

«Для нього Україна була дуже важлива». Грузинський боєць на турнірі в Києві присвятив перемогу другу, що загинув в АТО

Дякуємо справжнім героям!

Блог — B1 Promotions
Автор — B1 Promotions
6 декабря 2021, 16:00
2
«Для нього Україна була дуже важлива». Грузинський боєць на турнірі в Києві присвятив перемогу другу, що загинув в АТО

Дякуємо справжнім героям!

«Хочу присвятити цей бій моєму другу, що загинув в АТО. Присвячую перемогу йому», – такими словами закінчив поєдинок на турнірі Mad Cage у Києві грузинський боєць Зуріко Джоджуа, що переміг Андрія Тищенко одноголосним рішенням суддів у потужному поєдинку.

Професійний рекорд Зуріко на даний момент 7 перемог та 1 поразка. В 2017-му грузинський боєць програв Альхазу Джуєву. З того часу Джоджуа переміг шість разів: тричі достроково, тричі за очками.

З 2018-го грузинський спортсмен – частий гість турнірів в Україні. Він боксував на різних турнірах, в тому числі MMA Pro Ukraine та В1 ММА. По приїзді Джоджуа і познайомився з грузинськими військовими, що беруть участь у бойових діях на Сході.

«Ми познайомились, коли я приїхав в Україну. Я жив в легіоні разом з військовими. Я приїхав, як спортсмен, але жив з хлопцями. Ми спілкувались, щодня проводили час і були, як сім’я», – розповідає Зуріко.

Легіон приїхав в Україну в 2016-му році. Вони допомагають відстоювати територіальну цілісність України. Джоджуа розповів, чому це важливо і для грузинів також:

«У мого друга було бажання допомогти Україні, тому що, Україна допомогла Грузії в нелегкі часи. Коли на вашій території почалась війна, він приїхав, щоб допомогти. Тому що для грузинського народу Україна дуже важлива», – згадував товариша Зуріко.

18 квітня 2021-го ХХХ не стало. Під час виконання завдання він загинув на полі бою, захищаючи недоторканність територіальної цілісності України.

6 листопада на турнірі Mad Cage Джоджуа згадав друга: вийшов у футболці з його зображенням та присвятив яскраву перемогу йому.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты