Tribuna/Бокс/Блоги/B1 Promotions/Екс-боєць UFC проти потужного українця. 7 причин, чому не варто пропускати головний бій ММА-турніру у Києві

Екс-боєць UFC проти потужного українця. 7 причин, чому не варто пропускати головний бій ММА-турніру у Києві

Шоу, що точно вам запам’ятається.

Блог — B1 Promotions
Автор — B1 Promotions
5 ноября 2021, 21:50
5
Екс-боєць UFC проти потужного українця. 7 причин, чому не варто пропускати головний бій ММА-турніру у Києві

Шоу, що точно вам запам’ятається.

6-го листопада в Києві відбудеться другий турнір, організований В1 ММА і перший, формату Mad Cage. Гарантуємо максимально якісні змішані єдиноборства, адже склад пар справді потужний, а в карді одразу декілька спортсменів, що виступали в Bellator та UFC.

Головний бій вечора – Олександр Горшечник проти Маркуса Вінісуса. Ці хлопці вміють запалювати.

• Бразилець Вінісіус – досвідчений спортсмен. Він боксує ще з 2008-го. Тоді він дебютував з нокауту у першому раунді, а до кінця року провів вісім поєдинків. Зараз в рекорді Маркуса 36 поєдинків і 24 перемоги.

• Маркус спробував себе в багатьох промоушенах: PFE, Brace, ACB і навіть UFC. Там у бразильця три поєдинки: два в 2012-му і один в 2013-му році та  дві поразки.

• Вінісіус – досвідчений майстер боротьби. Більшість з його перемог здобута саме проведення прийомів (63%), а решта – нокаутом. Якщо Маркус перемагає – то достроково. В його рекорді немає жодної перемоги рішенням суддів.

• Бразилець летів в Україну близько тридцяти годин, але прибув на позитиві:

«Горшечник – відмінний спортсмен, жорсткий хлопець, міцний горішок. Але я готовий. Я приїхав сюди, щоб перемогти. Для нас, бразильців, такі бої – чудовий досвід та прекрасна нагода показати себе».

• Олександр Горшечник має чудовий темп виступів. Дебютувавши в 2015-му у нього вже 21 професійний поєдинок за плечима.

• Українець також встиг спробувати себе в декількох промоушенах та з суперниками різного рівня. Боксував в ACB, MMA Pro Ukraine та WWFC. В найгучнішому українському промоушені у нього три перемоги та всього одна поразка від не менш потужного Кирила Горбця.

В рамках MMA Pro Ukraine Горшечник перемагав одного з найсильніших тайбоксерів України Володимира Баришева.

• Горшечник різносторонній спортсмен. Він без проблем може забрати перемогу за очками (50% перемог здобув саме так), але, як тільки з’являється нагода, суперник може програти достроково. Олександр добре показує себе в партері, але все ж його найкраща сторона – потужні удари.

Вечір змішаних єдиноборств Mad Cage від В1 ММА відбудеться 6-го листопада в Києві. Захід буде закритий через карантинні обмеження, але його можна (і треба) буде дивитись онлайн на нашому Youtube-каналі.

Початок трансляції в 17:00.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты