Tribuna/Бокс/Блоги/B1 Promotions/«Фастівський ніндзя» – найшаленіший боєць ММА-турніру в Києві. Залишився без залу, отримав розсічення, але все одно битиметься

«Фастівський ніндзя» – найшаленіший боєць ММА-турніру в Києві. Залишився без залу, отримав розсічення, але все одно битиметься

Сучасний Роккі з України.

Блог — B1 Promotions
Автор — B1 Promotions
31 октября 2021, 18:30
2
«Фастівський ніндзя» – найшаленіший боєць ММА-турніру в Києві. Залишився без залу, отримав розсічення, але все одно битиметься

Сучасний Роккі з України.

6 листопада в Києві відбудеться другий турнір зі змішаних єдиноборств компанії B1 MMA і перший турнір під назвою Mad Cage: випробуй свій характер. В головному поєдинку вечора зустрінеться екс-боєць UFC бразилець Маркус Вінісіус та потужний українець Олександр Горшечник.

Але і андеркарт не менш насичений. Наприклад, Микола Рог зустрінеться Гіа Какхідзе. «Фастівський ніндзя» – найшаленіший боєць турніру. Йому все одно де готуватись та проти кого боксувати. Головне – битва.

Дебютував в ММА, поєднуючи роботу і тренування. Боксував с бійцем Bellator, а ще перемагав на WWFC

Дебютував в професійному ММА Микола в 18 років. В 2017-му в рідному Фастові відбувся турнір РРС 3, а його суперником став дебютант із Азербайджану Мехді Михайлов.

Як це часто буває, витратити всі сили лише на підготовку не було можливості – доводилось суміщати тренування і роботу, тому про всі інші блага довелось забути. В тому числі і про сон:

«Під час підготовки працював в охороні, тому через графік довелось забути, що таке сон. Часто не спав цілодобово, але все одно підтримував план тренувань: відвідував зал по два рази на день.

В підсумку, переміг достроково в першому раунді».

В першому ж раунді Микола упіймав суперника ударом – нокаут.

Наступний бій відбувся менш, ніж за місяць – 10-го вересня 2017-го в головному поєдинку вечора на турнірі RFP Battle of Maidan в Києві. Його «Фастівський ніндзя» програв Іону Попу достроково в першому раунді. Але зупинятись точно не в стилі Миколи – бій зупинив рефері, а вже наступного року українец перекрив поразку достроковою перемогою

Після простою Рог повернувся, зустрівшись зі справжнім топ-суперником: Раз Брінг – екс-боєць Bellator (там у нього три перемоги в трьох боях), двічі боксував в Prime в США, а в серпні 2021-го приїхав в Київ на шоу B1 MMA для поєдинку проти «Фастівського ніндзі».

Поєдинок пройшов два раунди, а рівень Брінга сказався – Раз переміг достроково, больовим прийомом.

«На бій за титул проти Раза Брінга на першому шоу від B1 MMA, я виходив під певним тиском. Для мене це перше масштабне шоу. Коли на тебе спрямовані камери, коли ти в центрі уваги, коли в тебе серйозний суперник, який бився в Bellator.

Я попрацював над своїм ментальним станом та готовий підкорювати велику сцену. Також зробив висновки по поєдинку, побачив свої технічні прогалини», – розповідав українець.

Після цього в 2021-му на рахунку Миколи ще три поєдинки і один з них – на Road to WWFC. Там Рог достроково переміг Григорія Красатюка, провівши больовий прийом в першому ж раунді.

Тренується, як сучасний Роккі: в олдскульних залах, біля залізної дороги та у лісі

Загалом, «Фастівський ніндзя» готовий тренуватись будь-де. Його не лякають умови олдскульних залів – там навіть краще енергетика.

Чи взагалі відсутність приміщення. Микола тренується там і як тільки приходить час. Будь це стежки біля залізничних колій чи ліс – він завжди намагається підтримувати себе у формі між боями.

Ударну техніку найчастіше Рог готує разом з Данилом Воєводкіним – чемпіоном України з професійного К-1.

Микола Рог зліва на фото, Данило Воєводкін – справа

Підготовка до наступного бою видалась важкою: залишився без залу, травмувався і захворів. Але одно викладався на повну

6 листопада у Миколи поєдинок проти Гіа Какхідзе на турнірі Mad Cage від B1 MMA та сподівається отримати контракт з компанією:

«Цього разу я більше приділяв уваги фізичній підготовці, виконував багато кардіо. Покажу свій максимум, аби мати можливість далі боротись за контракт з B1 MMA».

Ближче до поєдинку Рог залишився без залу, але не залишив тренування. Займався там, де була можливість – навіть у лісі в таку холодну пору року.

Боротьбу відточував в тому числі з Кирилом Медведовським – екс-бійцем Bellator та генеральним менеджером B1 MMA. В процесі тренування сталась неприємна ситуація – «Фастівський ніндзя» отримав розсічення на потилиці, але одразу сказав, що зніматись з турніру не планує.

Кирило Медведовський і Микола Рог одразу після того самого тренування

Як і подальша застуда не зупинила Миколу в підготовці. Зробив невелику перерву, відновився і геть скоро повернувся до залу. Щоб зупинити цього хлопця треба постаратись – сам він здаватись точно не буде.

Поєдинок Миколи Рога проти Гіа Какхідзе можна буде побачити на турнірі Mad Cage від B1 MMA. Турнір буде закритий для відвідування, але ми покажемо його безкоштовно в прямому ефірі на нашому Youtube-каналі. Початок не раніше 17:00.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты