Tribuna/Футбол/Блоги/Адміністративний блог/5 крутих блогерів Tribuna.com, що пишуть про український футбол
Ком'юніті

5 крутих блогерів Tribuna.com, що пишуть про український футбол

Їхні матеріали точно не варто пропускати.

15 августа, 18:14
19
5 крутих блогерів Tribuna.com, що пишуть про український футбол

Із поверненням УПЛ інтерес до українського футболу зріс, адже попри те, ще рівень нашого чемпіонату не вражає не завжди, скандалів та цікавих сюжетів у ньому не меншає. Окрім редакції сайту на це реагують наші користувачі, які подекуди пропонують свою точку зору і запрошують до дискусії під своїми постами. Сьогодні ми вирішили розповісти про найактивніших із них.

Олексій Нікітін – наш давній блогер і дуже приємно спостерігати наскільки стали кращими його тексти. Багато з них ми виносимо на головну сторінку та роздаємо у соцмережі «Трибуни».

Автор здебільшого пише про «Динамо», за яке вболіває, але вражає різноманітністю тем для своїх постів. Тут вам і веселі арти про «Барбі» та «Оппегеймер», розбір суддівства, ретро-історії про жіночий футбол, а також обговорення суддівських рішень. Однозначно рекомендуємо вам слідкувати за цим блогером, а також не забувати підтримувати його плюсами і коментарями, аби він робив ще більше якісного контенту.

Дмитро Теліцин – відносний новачок в нашому ком’юніті, адже зареєструвався лише 6 червня цього року. Проте його матеріали вже викликають активні обговорення в коментарях. Автор звертає увагу на футболістів, яких можна повернути в УПЛ, створив збірну вільних агентів з українським паспортом та пророкує «Динамо» перемогу в чемпіонаті.

Дмитро завжди готовий до діалогу в коментарях, тому із ним можна сміливо вступати в дискусію, якщо ви маєте протилежну думку. Зараз же відмітимо його активність, та вміння обирати теми, що дійсно цікавлять наших юзерів.

Ochoa510 - ще одна легенда нашого ком’юніті, який часто пише про український футбол. Звісно, він не обмежується лише футболом, та навіть малює лого для хокейних команд, але цікаві футбольні матеріали у нього теж бувають часто. Наприклад, інтерв’ю із коментатором Владом Шалотою, або роздуми про аматорський футбол в Україні.

Віктор Мікловш – автор блогу Будні скаута, тому тут можна прочитати про футболістів, які ще не зовсім не слуху, але можуть стати топами. Також він бере інтерв'ю у фахівців, таких як Євген Кузьменко, або голова скаутингової служби «Колоса».

Kostiantin_Fomenko пише на так часто, але кожна його тема - справжня знахідка для вболівальника. Він розповідав про забуту історію Третьої ліги, переможний для Таврії Кубок України, виступи наших футболістів на Універсіадах, та багато іншого.

Якщо ви теж хочете почати писати про український футбол, або будь-який інший вид спорту, то ви завжди можете почати це прямо зараз у наших блогах. Ось тут детальна інструкція. як це зробити.

***

Другие посты блога

Все посты