Tribuna/Футбол/Блоги/Адміністративний блог/10 крутих блогерських постів минулого тижня, які ви могли пропустити
БЛОГИ

10 крутих блогерських постів минулого тижня, які ви могли пропустити

Перша добірка липня.

10 крутих блогерських постів минулого тижня, які ви могли пропустити

Цього місяця ми ще не робили добірок із блогерськими постами, а хороших матеріалів забралося чимало, тому виправляємось. А ви не забувайте коментувати та підтримувати постами авторів.

 Footballенко продовжує збирати цікаві історії з усього світу. Ловіть історію про першу у світі веганську команду, де головним тренером стала жінка.

Олексій Нікітін перед початком сезону зачіпає дуже актуальну тему. Він забрав аргументи за, і проти, а користувачі в коментарях висловили свою думку. Що скажете, пора запускати фанів на арени?

Ще один пост від Олексія, у якому він згадує топів з УПЛ, що зараз знаходяться без роботи. Серед них є навіть Олександр Хацкевич. Погодьтесь, з таким списком коучів, слідкувати за українським футболом було б значно цікавіше.

У каталонців нікуди не зникли фінансові проблеми, а цього року навіть немає минулорічних важелів. Автор вважає, що частина клубу буде продана.

Моторошна і навіть детективна історія, про яку ви могли і не чути.

10 лютого 2012 року з-за океану прийшла новина, яка шокувала український хокей. У камері федеральної тюрми міста Філадельфії штату Пенсильванія був знайдений мертвим Іван Миколайович Правілов - засновник, президент, головний тренер харківського хокейного клубу-школи «Дружба-78».

Судово-медична експертиза постановила, що смерть настала внаслідок самогубства. Протягом останніх п'яти років свого життя Іван Правілов мешкав у США, де заснував власну хокейну школу.

Схоже, у нас з'явився стабільний автор, який пише про ММА. Чудовий розбір UFC 290, який не можна пропускати усім фанатам єдиноборств.

Ми виносили тексти Миколи про чоловічий волейбол та жіночі змагання, а тут чисті емоції, та радість від перемоги українок. Долучайтесь, автор круто популяризує волейбол.

А це вже топове баскетбольне ретро. Хто пам'ятає протистояння Шакіла О'Ніла та Гакіма Оладжувона у фіналі НБА? Саме час пригадати баскетбольну класику.

Цей матеріал зібрав чимало коментарів та протилежних думок. Цікава робота, яка точно заслуговує на вашу увагу.

 Максим Пташинський протягом усього молодіжного Євро робив щоденники турніру і виступав таким собі амбасадором цих змагань у наших блогах. Маємо надію, що він не буде зупинятися і продовжуватиме вести свій блог.

***

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты