Tribuna/Футбол/Блоги/Блог Очоа узурпований Постовим/Помста – страва, яка подається холодною. Топ-3 помилки Minersawthepyramids на Tribuna.com

Помста – страва, яка подається холодною. Топ-3 помилки Minersawthepyramids на Tribuna.com

Неявка на етап інтерв‘ю стала не першою з них.

Помста – страва, яка подається холодною. Топ-3 помилки Minersawthepyramids на Tribuna.com

Вчора завершився етап 1/4 фіналу конкурсу «Найкращий блогер України». Але до дедлайну з завданням «інтерв‘ю» впоралися не всі. В тому числі мій партнер по команді «టోర్నమెంట్ విజేత జట్టు» Milnersawthepyramids. Тож я вирішив його за це присоромити, згадавши три фатальні помилки, яких він припустився раніше.

Викликав на батл Ернесто, подумавши, що він ньюфаг

Сталося це у вересні, коли TCN ще не існувало. Мілнер тоді шукав собі жертву, щоб показати, що він справді крутий новачок, і дивився на користувачів з малою кількістю кружечків. Вибір пав на Ернесто, в якого на той момент було всього два кружечки з п‘яти (читайте: чотирьох). Але Мілнер не знав, що цей новачок насправді за сумісництвом ще й півфіналіст минулорічного конкурсу блогерів, який просто не встиг набрати достатнього активу.

Результат батлу вийшов прогнозованим: Ернесто виграв, щоправда, технічно, бо Мілнер тоді не встиг до дедлайну (це почалося вже тоді, як бачите). Зате завдяки цьому почалася чудова історія TCN.

Переплутав Владислава Дунаєнка та Влада Довлатова

Наступний батл за участю Мілнера був уже офіційним, і тут уже виграв саме він. Це був конкурс під егідою адміністрації Трибуни та MEGOGO, і тоді Мілнер обрав собі в суперники не слабшого за Ернесто Владислава Дунаєнка. Та тут уже Владислав не встиг до дедлайну, і Мілнер переміг технічно. Але такий варіант не влаштовував його, і він усіма силами підганяв, як він думав, свого суперника… Проте насправді Мілнер звертався до Влада Довлатова, який був не в темі.

Називав American Outlaw братаном

Анастасія, більше відома під ніком American Outlaw, є найвідомішою на Трибуні оглядачкою МЛС. Навіть незважаючи на те, що з‘являється на сайті не так часто. Тож цілком природньо, що Мілнер не міг знати, що під тим ніком сидить дівчина, коли називав її братаном, але ж все-таки саме Анастасія своїм фото в формі «Динамо» стала авторкою найкращого статусу минулого року!

Як казав Віталій Кличко, «Далі буде. Я не мовчу».

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

#Justice4Redister
17 ноября, 23:58
2
Що не так з «Челсі»
30 сентября, 10:55
1
Все посты