Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/«Динамо» за крок до антирекорду / Що відбулось з киянами вчора?

«Динамо» за крок до антирекорду / Що відбулось з киянами вчора?

Смуток і печаль. Динамівці за крок до антирекорду.

Блог — 31 СЕКТОР
5 июля 2020, 17:54
«Динамо» за крок до антирекорду / Що відбулось з киянами вчора?

Поки я вирішував свої проблеми з ЄВІ, особистими справами з близькими для мене людьми, навіть не помітив, що був заблокований сайтом Трибуна. Ну хлопці, ще трішки закривання очей на провокації в сторону киян і ви можете перейменовуватись в "Террікон". Пишу даний матеріал українською, щоб "відсікти" вболівальників-ватників за помаранчево-чорний клуб з мешканців ЖК Новопечерські Липки.

А тепер по грі. Розберемо найважливіші моменти з матчу, а також поговоримо про несподіванки, які залишились за суровим поглядом з боку наших камер.

Після того, як я побачив стартовий склад киян, махнув рукою і все зрозумів, чому? Давайте ще раз, спеціально для вас

• Воротар: Денис Бойко. Очікувано, після того як Бущан пропустив тричі від Десни, настала черга Дениса. І він не підвів, також пропустив тричі. Щоб сказати, що якийсь гол тільки його провина - не можна. Перший пропущений гол - комплексна помилка оборони, опорників, та воротаря, якого за ногу, мабуть, тримав кріт. Другий пропущений гол - знову ж таки комплексна помилка. Невже, Денис Бойко не знає фірмовий удар Коноплянки? А захисники та опорники київського клубу так просто дають бити? Третій пропущений гол - ніяк не вина Бойка. Цей гол для Патріка, зробили Цитаїшвілі та Кендзьора.

• Правий захисник: Томаш Кендзьора. Про нього вже було сказано, третій гол наполовину його, наполовину Цитаїшвілі. Ні підключень, ні загострення, ні-чо-го. Поляк продовжує деградувати в Динамо, особливо в цьому сезоні.

• Центральний захисник: Момо Кадірі. Якщо на зборах, цей хлопчина, виглядав дуже непогано, то в УПЛ - це просто жах. Привоз на привозі. Романов мав всі підстави його видаляти ще в першому таймі, як і Патріка за дві відмашки. Але, в обох епізодах промовчав. Перший гол на його совісті, на пару з Сиротою.

• Центральний захисник: Олександр Сирота. По-перше - з дебютом! По-друге - з гольовою передачею! По-третє - потрібно сказати, що у хлопця вдався дебют. Поки коментатори кричали про "нового Яріка Ракіцкого", Олександр мабуть сам не в захваті від порівняння з запроданцем, я би був не настільки оптимістичний. Взагалі, не став би судити по першому матчу.

• Лівий захисник: Йосип Піварич. Віце-чемпіона світу просто закрили. У хорвата здали нерви і в кінці матчу він смачно гепнув об ногу Патріка. Заслужене вилучення, але цей момент придав матчу хоч якогось дербі. Так-так, це вам не Оскар актора Степаненко.

• Опорний півзахисник: Сергій Сидорчук. Капітан, який може зіграти три матчі на одному посередньому рівні, а один провалити повністю. З Шахтарем - він провалився. Особливо при першому пропущеному. Те, що кияни програли всі підбори біля свого штрафного, так вони ще й обрізались. Про Сидорчука більше немає чого сказати. Поки, гравці з ЖК-НЛ як на велосипеді пробігали центр поля, капітан Динамо танцював ритуальні танці в кругу, та вертівся як вуж на сковорідці. Більш м'ягче про його гру вчора сказати не можна.

• Центральний півзахисник: Віталій Буяльский. Вітаю, Віталія, з заслуженою нагородою кращого гравця місяця в УПЛ та в Динамо Київ. Буяльский проводить один з найкращих сезонів в Динамо, але по результатам цього не відчувається. Гостроти від нього шло мало, креатив також був на нулі.

• Центральний, атакувальний півзахисник: Микола Шапаренко. Велика помилка Михайличенко. На жаль, Микола не той гравець який вміє відібрати м'яч. Краще би дивився Олександр Андрієвський. Але, склалось, як склалось. Можливо, тренерський штаб хотів побувати більш агресивну гру - але, начебто, ні. Відмовились від пресингу - не відбирали м'ячі, у висновку: страждали весь перший тайм. Можливо, на прикладі не виразної гри Шапаренко, у деяких піднявся в очах футболіст - Володимир Шепелєв.

• Правий вінгер: Георгій Цитаїшвілі. Прикро, що в нього поки ноги швидше працюють, ніж голова. В бажані перемогти йому не було рівних. Не вистачало ще більш нестандартних дій. Так, безумовно, він взяв участь в першому забитому м'ячі в ворота Трубіна. Але, потрібно ще більше віддаватись на полі.

• Лівий вінгер: Беньямін Вербіч. Словенець, провів жахливий матч в ролі вінгера, але знову розцвів на позиції форварда. Так ще забив! Не розумію, чому Динамо шукає форварда, якщо він вже давно в клубі? Ще з матчу против Маріуполя, кожен раз у своїх матеріалах я говорю одне й те саме - Вербіч на позиції форварда може стати головною забивною силою киян попереду. Він приносить результат. Але, на жаль, я не працюю в структурі Динамо - мене не почують.

• Центральний нападник: Назарій Русин. Не потрібно заставляти цього хлопця грати за Динамо. Назарій вже не вперше провалює гру і грає за динамівців один тайм. Це не його команду, йому не комфортно грати з постійними довгими передачами.

• Заміни: Олександр Караваєв - не вразив. Ібрагім Каргбо - 2 фола, 2 втрати м'яча, один офсайд. Карлос де Пена - як завжди, красень. Знову вийшов - знову відзначився в матчі.

Динамівці потрапили у офсайд - 8 разів! Тренери, для чого ви там сидите на лавці?

Вже набридло. Вже всі ситі по горло. Досить сидіти в зручному місці і просиджувати штани. Динамо - не та команда, щоб самостійно щось бачити з боку. Завжди потрібна підсказка, тим паче зі сторони тренерського штабу.

8 офсайдів взялись просто ні звідки. Тренерський штаб цього, напевно, не помітив. Навіть журналісти чомусь соромляться задавати питання по суті, а не "як вам без підтримки грається?".

Велике дякую передаю фанатам київського клубу - перфоманс з м'якими іграшками, стьоб на дуже високому рівні! Молодці!

Як там зараз модно: #OwlLivesMatter. Сподіваюсь, Тайсон прихопив з собою парочку, на згадку про його нервозність і істеризм.

Михайличенко - out. Ребров - in? А чи спрацює це знову?

Олексій Михайличенко на чолі з киянами за крок до антирекорду. Достатньо програти ще одну гру в чемпіонаті. Відставання від першого місця складає 20 очок. Але, ми не Манчестер Сіті. 4 поразки від прямих конкурентів за сезон. Далі потрібно перераховувати? Будь-ласка: виліт з ЛЄ, не обов'язкова втрата очок з: Олімпіком, Карпатами, Дніпром-1, Десною... Можна сидіти до вечора. І, хочеться підтримати тренера, але це просто мазохізм і знущання над фанатами. Ти його підтримуєш - а у відповідь: "ну так, первый тайм не получился, мы не выполнили всё что запланировали"...

Фанати, які кричать що потрібно повертати Реброва в Динамо - лицеміри. Нагадати його останній сезон? 4 місце в єврокубках (нехай і в ЛЧ), виліт з Кубка, -21 очко від першого місця і 7 поразок за сезон. Тоді 90% вболівальників гнали в шию "такого фізрука", а зараз кричать про те, що його потрібно повертати.

Ви можете підняти мій особистий архів на рахунок звільнення Реброва. Я був проти. Він мав право на такий провальний сезон. Це було нормально. Але не для багатьох киян та особисто Ігора Суркіса. Ребров - не месія, але він здатен вибудувати ту систему, яку знищили з приходом Хацкевича до посади головного тренера.

Мій прогноз: якщо Суркіс все ж таки поверне Сергія Станіславовича до Динамо, то в перший сезон динамівці будуть дуже не яскравими і захмарних результатів точно не потрібно чекати. В 2014-му це вийшло, в 2020-му навряд. Тим паче, не з таким підбором гравців. В футбол все ж таки, грають не тренери, а такі як: Кадірі, Шапаренки і "прочіє стілягі"... Якби вони не казали про важливість - це всього лише формальність. Буде працювати Ребров з такими? Дуже сумніваюсь.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты