Tribuna/Ставки/Блоги/Турнір ставок на спорт «Ставочний тріатлон». Реєстрація учасників
Конкурс

Турнір ставок на спорт «Ставочний тріатлон». Реєстрація учасників

Tribuna.com проводить новий турнір ставок на спорт

Автор — Sergiy Babaryka
10 января, 21:28
56
Турнір ставок на спорт «Ставочний тріатлон». Реєстрація учасників

Tribuna.com проводить новий турнір ставок на спорт, присвячений трьом основним спортивним подіям зими – Кубку Азії та Африки з футболу та чемпіонату світу з біатлону.

Ми успішно провели два турніри ставок і готові вивести на старт нове змагання – більш комплексне та структуроване і тематичне, яке буде охоплювати три турніри:

  • Кубок Азії з футболу (12 січня – 10 лютого)
  • Кубок африканських Націй (13 січня – 11 лютого)
  • Чемпіонат світу з біатлону (7 лютого – 18 лютого)

Саме тому, що турнір буде проведений на цих трьох змаганнях, він і отримав назву «Ставочний тріатлон» - для кращої ідентифікації серед всіх турнірів Tribuna.com.

Турнір буде складатися з трьох етапів, набрані бали на яких будуть плюсуватися. Перші два етапи – ставки на Кубок Азії та Кубок Націй (КАН) пройдуть паралельно в період з 12 січня по 11 лютого, а вирішиться все на чемпіонаті світу з біатлону. В тому і інтерес – виявити найбільш ерудованого та універсального беттора, який чудово розбирається і в футболі, і в біатлоні.

Ставити можна буде лише на змагання, які входять в програму турніру. У кожного учасника для початку буде:

  • 5 ставок на груповий раунд Кубку Азії + 5 ставок на плей-офф цього турніру
  • 5 ставок на груповий раунд КАН + 5 ставок на плей-офф цього турніру
  • По одній додатковій ставці на переможця турніру – Кубку Азії та КАН

Всі ставки – по лінії букмекерів Vbet та Favbet.

Призовий фонд всього турніру:

1 місце – 1 500 грн

2 місце – 1 000 грн

3 місце – 500 грн

Про біатлон поки не говоримо, щоб все йшло по порядку – умови біатлонного туру озвучу вже в лютому, перед стартом ЧС. Не виключено, що там буде і окремий залік чисто біатлонного турніру, подивимось по ситуації та по кількості учасників.

Правила прийому ставок такі:

  • Для реєстрації в турнірі ви даєте під цим постом прогноз на переможця Кубка Азії та КАН (приймаються до старту Кубка Азії – 12 січня, в 18-00), наприклад – Катар – 9.0, Марокко – 6.0 (БК Вбет)
  • Далі будуть створені два окремих пости – 12 січня для ставок на Кубок Азії, 13 січня – для ставок на КАН.
  • Для плей-офф обох турнірів також будуть окремі пости

Для ставок в турнірі актуальні все ті правила, які вам добре знайомі по минулим турнірам:

· 12 січня буде опубліковано пост для Кубку Азії (13 січня – для КАН), під яким можна буде залишати свої ставки, у такому форматі: Ставка №1 12.01 18:00 Катар - Ліван: Тотал більше 2,5 - Коефіцієнт 2.5 БК Vbet. Ясна річ, що ставка має бути опублікована у пості до початку гри - за 15 хвилин до початку матчу, тому що саме 15 хвилин - час на редагування коментарів. Приймаються лише ставки ординаром! Одна ставка на матч від одного участника.

  • За кожну виграну ставку нараховується кількість балів, що дорівнює чистому виграшу по флетам (номіналам ставки). Наприклад, якщо ви дали ставку з коефіцієнтом 5.4 і вона зіграла – вам нараховується 4.4 бали.
  • Якщо ставка була розрахована поверненням - вона враховується, але з 0 балів.
  • Якщо ставка не зіграла - отримуєте мінус один бал.
  • Перемагає той учасник, у якого за підсумком всіх етапів буде найбільша кількість балів.
  • Коефіцієнт фіксується в той момент, коли учасник дає ставку - довірятимемо один одному, але перевірка іншими учасниками конкурентів шляхом перегляду лінії буде не зайвою. Рекомендується також тим, хто дає ставку, робити скрін її, щоб у спірній ситуації можна було пред'явити доказ, що коефіцієнт був саме таким. Але, будемо сподіватися, що спірних ситуацій не буде.
  • Коментарі тепер можна видаляти, що теж трохи ускладнює нам життя. Давайте будемо уважними при публікації ставок і не видаляти їх. За видалення будь-якої ставки - дискваліфікація! Технічна можливість відслідкувати видалення коментарів в даному пості є. В першому турнірі все було ОК - всі молодці, дякую за взаємоповагу!

Прохання - відмічати результат ставки самостійно, по можливості, так нам буде простіше рахувати. Просто коли гра завершилася - в коменті до коменту "Ставка зайшла (не зайшла, повернення). Результат матчу - 2:0"

Для тих, хто не читає правила, що треба для участі в турнірі:

  • Під цим постом зробити ставки на переможців Кубку Азії та Кубку Африки
  • Почати давати ставки на обидва турніри в спеціальних постах, які будуть опубліковані в розділі «Ставки» 12 січня (Кубок Азії) та 13 січня (Кубок африканських Націй)
  • Приймають участь в турнірі лише ті, хто залишить під цим постом прогнози на переможців турнірів – це й буде вашою заявкою. Закривається реєстрація з початком матчу Катар – Ліван, 12 січня о 18:00.

Показать еще 56

Другие посты пользователя

Все посты