Tribuna/Баскетбол/Блоги/Велком ту. Зал Слави 2024. Частина 1.

Велком ту. Зал Слави 2024. Частина 1.

Автор — vintagebasket
29 декабря, 05:54
3
Велком ту. Зал Слави 2024. Частина 1.

Зал Слави. Туди ну явно не беруть аби кого. Дуже круте дійство. Крутий момент. Пошана. Честь. Баскетбол immortality. у 2024му році наступні гравці будуть введені до нього. Пост разбитий на три частини. У наступній будуть міжнародні гравці. У третій тренери. Приємного перегляду.

Біл Ламбір. Вигравав як тренер титули у жіночому баскетболі. Ігрову кар'єру починав у Брешії, Італія. Задрафтований Кавс. Бед Бойз, за яких він грав з 82го по 94й цементувалися у захисті саме ним. Його ненавиділи за його брудну гру.

Айзея Томас каже про нього, що до Кевіна Лава був Біл Ламбір. Круте порівняння. У 86му році кращий за підборами був саме наш герой. 4 рази обирався на МВЗ. За тринадцять років він пропустив аж 9 ігор. Зараз буду матюкатися. Оце так продуктивність. У другому матчі Фіналу 90го року він влучив шість трьох! Ну і два титули із Пістонс, яких би однозначно не було би без нього.

Чонсі Білапс. Камон. Хто не знає Чонсі. Чемп у складі Пістонс 2004. МВП Фіналів. Потім грав за Денвер, Кліперс. Зараз тренує Портленд. Був лідером на майданчику. Дисципліна. Ментальність. Передачі. Шутінг. Впевненість.

Містер Біг Шот. Дуже поважаю цього гравця. Подивимось яка вийде у нього тренерська кар'єра. Тож Діііітройт бескетбооооллл, камон. Монті Уіл, треба перемагати.

Вінс Картер. Тут щось треба єє писати, казати? Лец гоу хоум лейдіс енд джентельменс, Іц оувер.

Я не буду тут писати що та ну, нема в нього гайки. Ну і Бог із ними. 2000й СДК назавжди в серцях. Це треба було написати. Я пам'ята,ю як він влучав трьоху за Далас у ПО проти Шпор у 2014му. Я пам'ятаю як він був одним з ветеранів Ліги, дограваючи за Хоукс (2019).

Я пам'ятаю його за виступами за Нетс разом із Джей Кідом. Скажіть будь ласка, як вам цей данк, га? 2005й рік. Купа емоцій, купа репітів, хватаємось за макітру й очі по 50 копійок. В-А-У-! Через Алонзо. Бууум. Оуууу.

Том Чемберс. МВП МВЗ 1987 року. Це він набирав 60 очок у матчі проти Сіетлу. Це він у якості шостого гравця як частина команди програв у 92му за Санс Бикам Джордана. Володар гарного кидка із будь якої відстані. Якщо потрібно було швидко пробігти від одного кошика до іншого - без питань. Ну і його легендарний данк передає привіт із архівів.

Шон Матриця Меріон. Грав за Фінікс, чемпіон у складі Мавс. Догравав у Кавс. Між Фініксом (закінчив там у 2008му) та Даласом 2009го грав за Хіт та Торонто.

Володар супер огидного нестандартного кидка. Але був у праймі ефективним й у захисті та в нападі. Мені чимось він Вестбрука нагадує. Можна сказати такий же запальний був. Ну звісно не такий, згоден, але дуже корисний на майданчику. 3 рази обирався на МВЗ. Важлива частина пазлу чемпіонів ветеранистого Даласу із Дірком на чолі.

А що він у Санз витворяв. Дякую Нешу за передачі. Після Амаре номер два у хайлайтах тих часів.

Далі йде ретро частина.

Майкл Купер

5 разів людина вигравала Чемпіонат. Це Шоу Тайм. І як Біл Ламбір, ще додав до скарбнички два титули із жіночою командою. 87го отримав кращого захисника Ліги. Перехоплення, блоки у захисті. У нападі данки, передачі. Універсальний гравець.

Маркес Джонсон. Вінтажно. 5 разів грав на МВЗ. Грав наприкінці 70х - початку 80х. В середині 80х перейшов із Бакс до Кліперс. Перш ніж бути задрафтованим виграв титул НСАА (ЮСЛА). В середньому за кар'єру набирав 20 очок за гру. Щодо гри - міг і заданчити у швідкому відриві, звісно ж влучав опен шатс, яких було не мало. Грав запально, жваво. Легенда клубу, звісно ж його джерсі під сводами увіковічена. Пропоную із повагою глянути на його гру.

У частині про міжнародників буде сказано про Хуана Карлоса Наваро, Хорхе Гарбахосу, Фабрісіо Оберто та Андреса Ночіоні. Плюс вінтажний Панайотіс Янакіс та два монстри тренерського цеху - Еторе Месіна та Душан Івкович.

Другие посты пользователя

Все посты