Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H-Фентезі УПЛ 2016/17. Підсумки 5 туру

H2H-Фентезі УПЛ 2016/17. Підсумки 5 туру

«Волинь» завдає лідеру чемпіонату першої поразки, а «Олександрія» виштовхує «Шахтар» з третього місця турнірної таблиці. Усе це й багато іншого - в традиційному огляді 5-го туру Н2Н-фентезі УПЛ.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
22 августа 2016, 12:53
14
H2H-Фентезі УПЛ 2016/17. Підсумки 5 туру

"Волинь" завдає лідеру чемпіонату першої поразки, а "Олександрія" виштовхує "Шахтар" з третього місця турнірної таблиці. Усе це й багато іншого - в традиційному огляді 5-го туру Н2Н-фентезі УПЛ.

В цілому блідий 5-й тур української Прем'єр-ліги не завадив фентезистам УПЛ добряче покуражитись і зібрати на усі 12 команд 1689 фентезі-балів із середнім показником - 141 бал на команду.

Запорукою успішної гри стали перфоменси найкращих гравців туру - захисника "Шахтаря" Срни (12 фентезі-балів), його партнера по команді Марлоса (11) та забивного захисника "Чорноморця" Хочолави (11). Вкотре розчарувала головна ударна сила "Динамо" Ярмоленко, але нам уже не звикати.

Переходимо до результатів 5-го туру, серед яких особливу увагу привернув матч за участю лідера чемпіонської гонитви "Динамо" із їх настирливим переслідувачем "Волинню". Родзинки цій дуелі додавав потужний бомбардирський рівень гравців обох команд

Як бачимо, "Волинь" каменя на камені не залишила від нахабних столичних мажорів, однак уся боротьба ще попереду. З інших результатів варто відзначити впевнені перемоги "Сталі" та "Олександрії", а також успішний поступ "Чорноморця", який вже вдруге підряд йде з поля непереможеним.

Цифри туру:

301 - саме стільки фентезі-балів на дві команди зібрали "Ворскла" і "Сталь", видавши найрезультативніший матч туру. High voltage.

244 - а це вже спільне катеначчо від "Олімпіка" та "Олександрії", матч яких став найбільш закритим в турі. Park the bus.

63 - показник гравця "Сталі" alex2777, який здобув віртуальну відзнаку "Гравець туру". Massive.

40 - вже другий тур підряд мінімаліст Влад Гаращенко ("Чорноморець") демонструє дивовижний фарт і вдруге здобуває відзнаку "Щасливець туру". Lucky one.

5 - саме стільки голів на особистому рахунку капітана "Волині" Dyadya Vitya, який є одноосібним лідером бомбардирського заліку і одночасно держателем найдовшої забивної серії, яка триває з першого туру. Class act.

Після цього туру трійка бомбардирів розширилась, тепер четверо гравців є такими, що забили 3+ голів:

Символічна збірна 5-го туру:

Турнірна таблиця продовжує ущільнюватись. Безбаштові "волиняни" скоротили відрив до лідерів з "Динамо" до 1 очка, однак їм в спини важко дихають "Шахтар" з "Олександрією". Зрештою, відстань від 10-го місця до 3-го становить всього три очки і з кожним новим туром нас очікуватимуть зміни.

Для зручності і наочності в турнірній таблиці вводиться нова графа "Пр" - вона демонструє позицію команди у попередньому турі (а відтак - її умовний прогрес чи регрес).

Кожних п'ять турів будемо демонструвати особисту динаміку кожної команди по набору фентезі-балів, середньому показнику команди і середньому показнику туру.

Команди у цій таблиці сформовані за алфавітом, зеленим кольором відмарковано найкращий показник туру, в графі С - середня кількість фентезі-балів команди. Зрештою, ці показники є досить умовними, адже в змаганні head-to-head не останню роль відіграє фартовість і успішність колег по команді.

В шостому турі особливу увагу приверне матч між 5-ю та 4-ю командами першості, "Сталлю" та "Шахтарем". "Волинь" з "Чорноморцем" з'ясують, чий переможний хід потужніший, а "Карпати" спробують увірватись до верхньої частини турнірки, одночасно відчепивши "Олімпік".

Усім вдалих замін і цікавої гри!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты