Tribuna/Футбол/Блоги/Толерантний блоґ/Москві кінець

Москві кінець

Московія остаточно стала на шлях терористичної організації. І їй не відмитись. Ніколи.

Автор — ivasykus
17 июля 2014, 23:44
53

Московія остаточно стала на шлях терористичної організації. І їй не відмитись. Ніколи.

Дуже важко писати, коли така трагедія трапляється у твоїй Батьківщині. Та значно важче писати, коли це відбувається у лічених кілометрах від твого батьківського дому.

Терористична організація під назвою "Російська федерація" перейшла в наступ, чим повністю змінила світ. Boeing777 = 9/11. Росія = Аль-Каїда. путін = Бін Ладен.

Це уже не антитерористична операція, і навіть не війна України за незалежність. 23 громадянина США і 272 громадянина ЄС зробили цю війну Світовою.

І хай путін висловлює свої брехливі співчуття малазійцям, хай гіркін судомно видаляє свої радісні пости про збитий "укрський транспортник", хай лайфньюз вигадує свідків подій на 10-кілометровій висоті. Хай. Тому що нікого це уже не цікавить. Весь світ знає правду. І правда ця для Москви фатальна.

США уже дали Україні статус союзника, а це означає, що тепер вони не тільки мають право, але й зобов'язані допомогти нам воєнною технікою та армією, навіть без нашої участі у НАТО.

Час для глибокого занепокоєння Європи минув: путін убив її громадян. І старенька Європа, яка по-черепашачому запрягає, скоро поїде. Та так, що від швидкості запаморочиться в голові у кожного рашиста.

Сьогодні - 20 лютого путіна. 22-ге уже не за горами.

Єдине, що нам потрібно, - це база ПРО США або НАТО десь у районі Старобільська. Усі запущені московські боєголовки вона ліквідує, а американські ракети мають дивовижну точність. І ніякий щит не допоможе, тим більше, що розробляли його українці.

Третя світова - от-от почнеться. Але вона триватиме не 6 років, а 6 днів. А то й 6 годин. Ядерний удар у серце імерії зла - і кісєльов сам перетвориться на радіоактивний попіл.

Москві кінець. Можете починати відлік.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты