Tribuna/Футбол/Блоги/Толерантний блоґ/Фольклорний Ярош

Фольклорний Ярош

Уже завтра на Першому каналі Московії можна буде в прямій трансляції подивитися інавгурацію новообраного президента України Дмитра Яроша. Сьогодні ми поговоримо про те, наскільки глибоко пан Ярош проник у життя кожного рядового московита.

Автор — ivasykus
6 июня 2014, 21:36
9

Уже завтра на Першому каналі Московії можна буде в прямій трансляції подивитися інавгурацію новообраного президента України Дмитра Яроша. Сьогодні ми поговоримо про те, наскільки глибоко пан Ярош проник у життя кожного рядового московита.

Народ скаже - як зав'яже. Навіть такий неоковирний азіопський народ, як московити. А позаяк уже півроку великий і могутній Дмитро Ярош через свого тезку Кисельова веде планомірну роботу із захоплення їхніх думок і сердець - і, мусимо визнати, робить це куди успішніше навіть за летючі мізки із "Футурами", - то й народна творчість їхня поповнилась декількома новими одиницями. У цій статті ми наведемо московитські приказки, які з'явилися на світ зовсім недавно, але щонайменше на п'ять років - ну на термін президентської каденції Яроша - будуть актуальними і частовживаними. Енджой!

Волк в овечьей Ярошкуре. Вживається для алегоричного позначення націонал-зрадників.

Ярошенького помаленьку. Тендітний прояв надії, що армія Яроша зупиниться на підступах до Москви або принаймні не дійде до Уралу.

Ярошить прошлое. Стандартна відповідь на заклик почитати об'єктивну історію.

Закидать Ярошапками. Оцінка бойової спроможності Правого сектора стосовно московитської армії.

Ярошестое чувство. Відчуття, коли Расія встайот с калєн, а Крим і Кубань повертати треба.

Секрет Ярошинеля. Коли Путін - хуйло, а казати цього не можна.

Клин клином Ярошибать. Методика оборони від Правого сектору шляхом створення Ультра-Правого сектору. Православного і канонічного.

Падение дома Ярошеров. Означає нездійсненну мрію, щось сакральне. Духовний аналог "віли на Канарах".

Ковбои против Ярошельцев. Національна ідея Московії - провокація війни між проплаченими американцями правосеками і самими американцями. Містить у собі ознаки "клин клином Ярошибать" та "падения дома Ярошеров".

До второго Ярошествия. Про першу президентську каденцію Дмитра Яроша. З часом актуалізуються у формі "до третьего Ярошествия", "до четвертого Ярошествия" тощо

Ярошье перед бурей. Період після інавгурації Яроша, коли йому необхідно встановлювати дипломатичні контакти, через що він не може ввести авіаносці в повітряний простір Московії.

Семимильными Ярошагами. Про темпи розширення ареалу бандерівців в Україні в останні 23 роки.

Пролетая над гнездом Ярошки. Вживають люди, які усвідомлюють неможливість опору Правому сектору та готуються бути закиданими ярошапками.

Переполнить Ярошу терпения. Про відчуття, коли московит усвідомлює, що Яроша в телевізорі більше, ніж Путіна. Зазвичай супроводжується криком: "До-ко-лє?!"

Ярошмар наяву. Найстрашніший жах московитів. Українське кіно по телевізору та пиво по 6 гривень.

Я Ярошагаю по Москве. Безпосереднє втілення Ярошмара наяву.

Наложить в Яроштаны. Реакція на втілення Ярошмара наяву.

Список Ярошиндлера. Перелік людей, які будуть публічно зварені у крові православних немовлят на Красній площі після падіння Москви. Список таємний, і його ніхто не бачив, але кажуть, йоо можна отримати, якщо в правильній послідовності розташувати 1488 візиток Яроша.

Стереть в Ярошок. Те, що буде зроблено з тими, хто не входить у список Ярошиндлера, але не зможе правильно відповісти на "Слава Україні!"

Труп врага Ярошо пахнет. Характеризує кровожерливість Яроша і натякає, що пощади від Правого сектору не діждеться ніхто від Ростова до Владивостока.

Ярошутки в сторону. Вживається у момент кататонічного ступору, який обов'язково настає після усвідомлення масштабів брехні Кисельов-ТБ.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты