Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол зі Сливкою/Як Львів відібрав у Луческу та Срни привід скиглити про «бандерівську нелюбов»

Як Львів відібрав у Луческу та Срни привід скиглити про «бандерівську нелюбов»

Під час матчу «Шахтар» - «Фенербахче» фанати на «Арені Львів» показали справжній патріотизм, підтримавши українську команду, пише depo.ua

6 августа 2015, 14:15
1

Донецький "Шахтар" переміг "Фенербахче" у Львові (3:0) та вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів. 

Фантастична атмосфера супроводжувала матч від самого початку. "Вийшов у степ донецький" вболівальники підспівували з перших хвилин. На стадіоні створювалася атмосфера свята. Турків освистували, а вдалі дії "гірників" супроводжувалися оплесками та словами "молодці", пише depo.ua.

Після минулорічних образ на львівських фанів, коли футболісти та тренер Луческу в один голос скиглили, що Львів вболіває проти них у той час, як "вони подарували" місту Лігу чемпіонів, і треба з міста їхати, конфлікт, схоже за все, вичерпаний. Принаймні у матчах Ліги чемпіонів.

Після завершення гри стадіон співав Гімн "Шахтаря". Львів'яни та гості міста зробили вчора дуже важливу місію не тільки у суспільному, але і в політичному плані. Вони відмежували бренд "Шахтар" від іміджу власника Ріната Ахметова. Кожен українець, який цікавиться футболом, мусить вболівати за "гірників" у єврокубках, бо клуб з Донецька - це, в першу чергу, український бренд, славна історія якого розпочалася ще у 20-сторіччі. Рінат Ахметов - тимчасовий, а "Шахтар" буде завжди. І цей клуб дійсно багато зробив для іміджу України в Європі та світі. 

Якщо говорити про вдячність "Шахтаря" львів'янам - її не буде зараз, бо це невигідний крок з політичної точки зору. У клубі навіть вирішили провести домашній матч чемпіонату України з "Дніпром" в Одесі. Там завжди було багато фанів "гірників". 

Але Львову потрібно продовжувати в тому ж дусі, показуючи, що на Західній Україні живуть не "бандерівці", які ненавидять "східняків", а культурні люди, які сприймають інших такими, якими вони є. Такими діями українці можуть отримати певні бали ів інформаційній війні проти Росії, яка вішає жителям Донбасу "лапшу на вуха" про "пожирателів дітей" зі Львова. "Шахтар" потрібно любити, якщо навіть Ви вболіваєте за "Динамо". Такі вимоги нинішнього часу. 

Андрій Коваленко. Depo.ua 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты