Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/7 жахливих ляпів Буффона

7 жахливих ляпів Буффона

Блог «Мої думки про футбол» після ляпу легендарного воротаря збірної Італії Джанлуїджі Буффона у грі проти збірної Іспанії згадує, коли ще геніальний голкіпер допускався жахливих помилок у своїй кар’єрі.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
8 октября 2016, 23:05
4

Блог "Мої думки про футбол" після ляпу легендарного воротаря збірної Італії Джанлуїджі Буффона у грі проти збірної Іспанії згадує, коли ще геніальний голкіпер допускався жахливих помилок у своїй кар'єрі.

7. Товариський матч. Іспанія - Італія 

 

У березні 2014 року у товариській грі Іспанія - Італія Буффон пропустив досить курйозний гол від Педро. Звісно, удар був з дуже близької відстанні, але м'яч пройшов під воротарем. 

6. Відбірковий матч до ЄВРО-2016. Італія - Хорватія 

Удар хорвата Івана Перішіча можна було парирувати.

5. ЛЧ. "Баварія" - "Ювентус"  

 

Це найшвидший гол у грі, який коли-небудь пропускав Буфффон. Гол Алаби на 24 секунді гри у чвертьфіналі ЛЧ сезону 2013/14, застав зненацька голкіпера "Ювентуса". Хоча там і був рикошет, та для голкіпера такого класу, як Буффон такий удар потрібно парирувати.

4. Серія А. "Ювентус" - "Лечче"     

 

Звісно, у цьому епізоді проти Буффона зіграло вологе поле, але факт він помилився. 

3. Серія А. "Ювентус" - "Рома"   

 

23 січня 2010 року "Ювентус" у чемпіонаті Італії приймав "Рому", і в одному з епізодів Джанлуїджі вибіг за межі карного майданчика, щоб перехопити м'яч але не встиг і порушив правила проти Йон-Арне Рісе. За що справедливо отримав червону карту, і був вилучений з поля. До речі, у кінці гри Йон-Арне забив переможний гол у ворота "Старої синьйори".

2. Кубок Італії. "Аталанта" - "Ювентус"  

 

Отримавши пас від власного захисника Ліліана Тюрама Буффон не зупинив м'яч і пропустив гол. Треба відмітити, що цей ляп Джіджі не нашкодив "Ювентусу, і він вибив із розіграшу Кубка Італії - "Аталанту".  

1. Відбірковий матч до ЧС-2018. Іспанія-Італія   

У минулий четвер легендарний голкіпер ще раз довів, що він звичайна людина, якій властиво помилятися.

Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше.  

Другие посты блога

Все посты