Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/7 найяскравіших миттєвостей Дієго Сімеоне у якості головного тренера «Атлетіко»

7 найяскравіших миттєвостей Дієго Сімеоне у якості головного тренера «Атлетіко»

Блог «В ритме фламенко» пропонує згадати найяскравіші моменти «Ель Чоло» у якості керманича «матрацників».

Автор — Sacha79
23 декабря 2015, 23:02
2

Рівно 4 роки тому Дієго Сімеоне став головним тренером мадридського "Атлетіко". Згадаймо найяскравіші моменти "Ель Чоло" у якості керманича "матрацників".

7. Перше відкрите тренування на "Вісенте Кальдерон"

Призначення на посаду відбулося 23 грудня 2011 року, а через шість днів відбулося відкрите тренування на "Вісенте Кальдерон". Вблівальники "матрацників" дуже тепло привітали нового керманича. Вони відчували, що колишній гравець команди вже у новій ролі досягне значних успіхів.  

6. Фінал ЛЧ у 2014 році

У травні 2014 року пропустивши гол у компенсований час від Серхіо Рамоса, "Атлетіко" вже у додатковий час програло у фіналі ЛЧ. Але все рівно фінал це величезне досяггнення. По дорозі до нього були обіграні такі команди, як "Барселона" та "Челсі".   

5. Перший титул з "Атлетіко"

Навесні 2012 року "Атлетіко" під орудою "Ель Чоло" розгромило баський "Атлетік", у фіналі Ліги Європи. Це був перший трофей Сімеоне на чолі "матрацників".

4. Погром "Челсі" у Суперкубку УЕФА

Через три місяці після переможного фіналу у грі за Суперкубок УЕФА був вщент розбитий володар ЛЧ лондонський "Челсі". Команда Сімеоне прсто знущалася над суперником.

3. Тріумф у фіналі Кубка Іспанії на "Сантьяго Бернабеу"

 

17 травня 2013 року "матрацники" під керівництвом "Ель Чоло" переграли у фіналі "Реал". Ця подія особлива тому, що відбулася на "Сантьяго Бернабеу", і це була перша перемога "Атлетіко" в мадридському дербі за останні 14 років.

2. "Атлетіко" - "Реал"- 4:0

У лютому 2015 року "Атлетіко" здобув свою найбільшу перемогу над "Реалом" з 1987 року, коли суперника було обіграно з тим же рахунком 4:0. Найзапекліший ворог на колінах. І головна заслуга, напевно, "Ель Чоло", який тактично переграв легенду тренерського цеху Анчелотті.

1. Зворушливе святкування чемпіонства Прімери в обіймах батька

У травні 2014 року "Атлетіко" у "золотому матчі" на "Камп Ноу" грає у нічию з "Барселоною", і вперше з 1996 року стає чемпіоном Прімери. Можна також відмітити, що в той період часу Дієго захищав кольори клубу у якості гравця. Коли почалося, святкуваня всі раділи, а Дієго шукав когось очима у натовпі. І, як тільки вщухли емоції він знайшов того кого шукав. Він підійшов, і обняв рідного батька. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты