Tribuna/Баскетбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Дюрант та Уестбрук в Лейкерс: місія неможлива?!

Дюрант та Уестбрук в Лейкерс: місія неможлива?!

Цей дует найбільш жадана пара гравців Ліги, мабуть. За це звання посперечатися може хіба що дует Каррі-Томпсон з Голден-Стейт і з великими натяжками дуети Джеймс-Лав, Пол-Гріффін та Харден-Ховард. Я вирішив поміркувати, чи можливий їх перехід, або когось одного з них чи зразу після сезону 15/16 чи трохи пізніше. От що вийшло в результаті думок. Перш за все аргументую чого Дюранту та Уестбруку слід покинути Оклахому. Причин тут як на мене щонайменше дві. Перша – фінансова. Навіть без контракту Дюранта в сезон 16/17 Оклахома буде входити з майже 70 мільйонами в платіжці, без КД, Уейтерса (...

Автор — Українець
17 февраля 2016, 23:23
4

Цей дует найбільш жадана пара гравців Ліги, мабуть. За це звання посперечатися може хіба що дует  Каррі-Томпсон з Голден-Стейт і з великими натяжками дуети Джеймс-Лав, Пол-Гріффін та Харден-Ховард.

Я вирішив поміркувати, чи можливий їх перехід, або когось одного з них чи зразу після сезону 15/16 чи трохи пізніше.  От  що вийшло в результаті думок.

Перш за все аргументую чого Дюранту та Уестбруку слід покинути Оклахому. Причин тут як на мене щонайменше дві. Перша – фінансова. Навіть без контракту Дюранта в сезон 16/17 Оклахома буде входити з майже 70 мільйонами в платіжці, без КД, Уейтерса (обмежено вільний агент) з негантованим контрактом Морроу на 3,5 мільйона та без Новака і Огастіна. Навіть якщо тільки продовжити на умовах, що є, то сума буде за 100 мільйонів, а по закінченню сезона 16/17 буде катастрофа, бо потрібно буде продовжувати або обмінювати Уестбрука (17,8 мільйонів), Ібаку (12,25), Коллісона, Морроу, Адамс стана обмежено вільним агентом. Друга причина ігрова. На мою думку ця Оклахома досягла свого піку. Фінал конференції її максимум.навіть при тому, що є Кантер з Адамсом, які значно посилили передню лінію Тандер, задня в них неякісна в захисті. А чемпіонства виграє захист.

Лейкерс же так, переживають період перебудови, але в них пуста платіжка, можливість робити будь-які трейди, сильна молодь. В старт потрібно якісного центрового та третього номера. Ну і імідж. Лейкерс це бренд, це команда, в яку захочуть піти гравці щоб пограти з Дюрантом та Уестбруком.

Щодо Кевіна то існує, на мою думку лише два сценарії, по яким він може опинитися в Лейкерс.

Перший – найпростіший. Вільним агентом по закінченню сезону 15/16 підписує максимальний контракт з Лейкерс. Чого з Лейкерс? Ну він же фанатів від гри Кобе, то чому б не продовжити його традиції, , хто якщо не він продовжить чемпіонські традиції Лейкерс.

Другий – привабливіший для Кевіна в фінансовому плані, але не дуже привабливий для Лейкерс. Це СЕТ. Чого не привабливий? Дуже багато активів доведеться віддати за Дюранта. Безперечно, він їх вартуватиме, але глибина складу і можливість ним варіювати значно зменшиться. Кандидати на обмін з боку Лейкерс? Безперечно це Лу Уільямс та, швидш за все, Нік Янг. Можливо пік (драфта 2016?) або хтось з молоді. Тут я б відразу ставив табу на трейдах Рендла, Кларксона та Расселла, але, очевидно, кимось з них доведеться пожертвувати (краще всього Рассел).

Щодо Уестбрука то тут варіантів більше.

Варіант перший – при умові що Дюрант іде в Лейкерс трейд цього ж року. Так як різниця в ЗП все ще буде значна вирівнювати особливо непотрібно, хіба що віддати гравця з драфту, або когось з дуету Кларксон-Расселл до пари Янг-Уільямс. Старт практично готовий, ще й на запас залишиться, а в нас менше 70 мільйонів платіжка.

Варіант другий – обмін по ходу сезону. Скажу чесно, такий варіант найменш реальний для мене. Такого калібра гравців міняють в виключних ситуаціях.

Варіант третій, найреальнішій – СЕТ. А от тут вже Лейкерс потрібно буде думати, віддавати їм молодь, яка себе ще не розкрила, але потенціал якої видно здалеку за класного гравця чи ні. Я б не віддав, але моє імя не Мітч Капчак.

Варіант четвертий, фантастичний – Уестбрук приходить в статусі вільного агента в Лейкерс. Чого фантастичний? Бо яким потрібно бути генеральним менеджером, аби за два сезони в одну команду відпустити двох своїх кращих гравців!

Підсумовуючи хочеться сказати одне – хоч я не Войнаровський, який прогнозує Дюранта в Голден Стейт (перегрався мабуть в трейдмашину), але якщо він там опиниться то виграє Тандер, а ГСВ окрім вбивчого старту на лавці майже нікого не будуть мати.

 

Всім, кому не шкода оцінок спасибі

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты