Tribuna/Футбол/Блоги/:Ya - Спортивний дизайн/Концепт емблеми аматорської команди

Концепт емблеми аматорської команди

Як аматорська команда може зробити себе впізнаванішою та як я бачу оновлення їхнього логотипу

Автор — andriirivne16
21 августа 2021, 11:04
6
Концепт емблеми аматорської команди

ФК Куликівка - це аматорська команда із одноіменного смт Чернігівської області. Клуб, як на диво для аматорського, має 540+ підписників в інстаграмі (там він мені і потрапив в рекомендації), через що їм дуже важливо подбати про впізнаваність на рівні свого району чи області та власний стиль.

Наразі клуб використовує цей логотип, який містить у собі відверто лишні кольори, кліпартний м'яч з тінями, шрифт з ефектами з ворду і колоски, які занадто деталізовані, тому не сприймаються з іншими об'єктами як одне ціле. Через це основними елементами, котрі можуть бути використані як символіка клубу, можна вважати пташку і мечі, які також є на гербі Куликівського району.

Я вирішив, що птах стане основою емблеми і обігрувати усе буду навколо нього. Вона вийшла мінімалістичною, легко адаптовується до будь яких кольорів на фоні, легко сприймається, тому сплутати цей логотип із Тоттенгемом чи Лівим Берегом буде важко, навіть попри те, що основний варіант - чорно-білий.

В додаток представляю два комплекти ігрової форми. Перша у кольорах емблеми із візерунком схрещених мечів на футболці. Друга - максимально спрощена, зеленого кольору, як і основний колір села й клубу з візерунком на футболці.

Буду радий почитати відгуки та поради

Лучшее в блогах
Больше интересных постов