Tribuna/Футбол/Блоги/Vidiscope/Роберто Моралес про зустріч власників клубів Прем’єр-ліги

Роберто Моралес про зустріч власників клубів Прем’єр-ліги

Було задекларовано участь у змаганнях УПЛ наступного сезону 16 клубів, проте реальність цих планів підлягає сумнівам. ПФК Олександрія, друга команда Першої ліги, відмовилася від переходу до УПЛ, також лишається невизначеною і ситуація з ФК Севастополь. Коментар Роберто Моралеса.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
13 июня 2014, 19:55

Та інформація, яка дійшла до нас, а нічого там не змінилося, все так і є між цими людьми. Вони все одно не вміють між собою домовлятись. Всі ці ідеї: а давайте стільки, давайте стільки, а ніхто не сказав, давайте порахуємо, скільки ми можемо.

Давайте зробимо 16, а немає на сьогодні 16. Ідея була зробити 12, теж ідея суперечлива. Таке враження, що кожен там висловлював свої ідеї і не намагався почути інших. Почали говорити, що є проблеми з атестацією, те як воно обговорювалося, склалося враження, що власники починають шантажувати: будуть у нас проблеми — не буде нашого клубу, куди ви без нас подінетесь. Це неконструктивний діалог, я вважаю.

«Рішення 16», мовляв буде 16 — так їх нема, давайте не будемо брехати собі, їх немає на сьогодні. Шістнадцять яких? Кривих, косих, ледь живих? Взагалі, спочатку знайти цифру і підігнати під це чемпіонат, абсолютно недоречно. Взагалі, якщо їх у нас буде 15, треба грати 15! Краще 15 живих, аніж 16 напівживих. Ми навіть не говоримо про стабільних і те, що у клубів є запас міцності, взагалі цього не може бути в сучасних умовах, це потрібно розуміти і проблеми можуть виникнути у будь-кого, але 16 — це суто ідея.

Я побачив у цій зустрічі надто багато популізму і прикро, тому що це зустрічалися власники.

Другие посты блога

Все посты