Tribuna/Авто/мото/Блоги/Vidiscope/Макс Подзігун про трійку найкращих на Гран-прі Канади

Макс Подзігун про трійку найкращих на Гран-прі Канади

Мова піде лише про найкращих з тих, хто на думку Макса Подзігуна може записати Гран-прі Канади собі в актив.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
12 июня 2014, 17:35

Третім героєм я б сказав, став Дженсон Баттон, саме за останнє коло, коли він вискочив на четверте місце. Здавалося, що це буде черговий провальний вікенд команди Макларен, але Дженсон Баттон посів четверте місце, здобув хороші очки команді і перед наступною гонкою надихнув її на те, щоб працювати більш плідно для здобуття хорошого результату.

Другим героєм гонки я б назвав Ніко Росберга. В яких умовах він фінішував, зміг зберегти другу позицію і закріпив лідерство у чемпіонаті — це заслуговує на похвалу. Це ще один приклад Льюїсу Хемілтону, як треба працювати з командою, з інженерами, як треба розуміти гоночний болід, щоб дотягти там, де здавалося б це неможливо.

Безумовно номер один є Дані Ріккардо, його перша перемога і у дуже яскравому стилі. Що мені сподобалося: Дані Ріккардо на трасі випередив Себастьяна Феттеля і радіообмін, який був після другого піт-стопу, Феттель сказав, що я можу бути швидшим за Дані, давайте щось робити, йому відповіли: «Друже, ми там, де ми є», тож працюємо над нашою гонкою.

В команді Ред Бул не буде розподілу на першого і другого пілота. Це щодо тих скептиків, які говорили, що вся команда працює тільки на Себастьяна Феттеля. Марк Веббер їздив так, як їздив Марк Веббер. Дані Ріккардо прийшов і показує як можна їздити разом із Себастьяном Феттелем. Це можливо трішки затьмарює попередні успіхи Себастьяна Феттеля, але зовсім трішки. Чотири титули випадково не виграють. Проте факт залишається фактом: молодий пілот Дані Ріккардо стає другим продуктом молодіжної програми Ред Бул Рейсінг, який стає переможцем етапу Формули-1.

Другие посты блога

Все посты